Гороскоп для Тельців на травень 2023: що принесе останній місяць весни

28 квітня 2023, 22:45
Юпітер цілий рік буде благоволити Тельцям. Вплив планети удачі та подарунків представники знака відчують вже з 17 травня, свідчить гороскоп.
Анжела Перл, гороскоп
Анжела Перл склала гороскоп Телець на травень 2023 / Фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Тельців. Найголовніша подія останнього місяця весни - це позитивний вплив планети і везіння Юпітера.

"Юпітер цілий рік буде благоволити Тельцям, починаючи з 17 травня. Сильніше за інших це відчують Тельці, які народилися з 20 по 23 квітня", - розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

5 травня - місячне затемнення в секторі стосунків Тельців. У представників знака вирішаться питання, пов'язані з шлюбом, можливо відбудеться знайомство, стосунки перейдуть на новий рівень. Зміни можуть бути і на роботі, наприклад, ви підпишете новий контракт або, навпаки, завершаться якісь партнерські відносини, які тривали останні два роки.

З 8 по 21 травня Тельці можуть відправитися в приємну поїздку з друзями, ви будете працювати над якимось проектом в парі. У цей період добре вчитися, отримувати нові знання та навички, складати іспити. Також Тельці отримають новини, що стосуються родичів або вони можуть приїхати в гості.

15 травня Меркурій розвертається в прямий рух в знаку Тельця. Поки планета була ретроградною, Тельці могли завершувати справи, розбиратися з документами, знайти втрачені речі або отримати гроші. Це гарний час для того, щоб повернутися до старого стилю, але невдалий для того, щоб ухвалювати важливі рішення. Плани на майбутнє могли змінюватися, свідчить гороскоп.

17 травня Юпітер входить в знак Тельця і робить життя представників знака легшим.

19 травня - молодик, який дасть Тельцям нову енергію та нові ресурси. Якщо ви відчували, що ваші сили закінчуються, то з 19 травня вас ніби "включать в розетку".

З 21 травня можливо відбудеться відрядження, потрібно буде розв‘язувати проблеми в будинку (наприклад, викликати сантехніка). Є ризик конфліктних ситуацій з родичами.

З 22 травня починається прибутковий час. Тельці отримають гроші, вирішаться фінансові питання, з'явиться робота.

Більш детально гороскоп для Тельців на травень 2023 від Анжели Перл дивіться у відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти