Гороскоп для Водоліїв на травень 2023: астролог назвала найвдаліші дні місяця

30 квітня 2023, 14:46
В кінці місяця Водоліям варто остерігатися конфліктів. Не виключено, що спливе любовний трикутник, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Анжела Перл склала гороскоп Водолій на травень 2023 / Фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 1-2 травня Плутон розвертається в ретроградний рух і змусить нас відмовитися від чогось - стосунків, роботи тощо.

5 травня місячне затемнення принесе Водоліям зміни в кар'єрі, шлюбі, можливо з батьками. Також у представників знака можуть зміниться цілі, зміниться соціальна роль.

8 травня Венера принесе Водоліям гроші та хороші новини. Можливо відбудеться знайомство. Особливо вдалий час буде з 15 по 18 травня. Також можливий ремонт.

З 15 травня, коли Меркурій розвернеться в прямий рух, вирішаться житлові питання, також можлива поїздка.

З 17 травня Юпітер на цілий рік увійде в четвертий будинок гороскопу. У Водоліїв поліпшаться житлові умови, збільшиться сім'я, буде укладено шлюб. У вас з'явиться відчуття комфорту, деякі представники знака будуть займатися питаннями еміграції та отриманням пмж.

19 травня молодик змусить Водоліїв ухвалювати несподівані рішення. З'явиться нова енергія. Це дуже вдалий час для початку чого-небудь, пов'язаного з місцем проживання. Можливо ви переїдете, повернетеся додому або отримаєте новини з батьківщини. За словами астролога, в цей час варто робити покупки для комфорту.

В кінці місяця Водоліям варто остерігатися конфліктів. Крім того, ви можете перемогти в змаганнях, поїхати у відпустку, провести час з дітьми, зайнятися хобі. Можливий роман, побачення, любовний трикутник.

Більш детально гороскоп для Водоліїв на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти