Гороскоп для Водолія на вересень 2021: чи зірве цей знак джек-пот місяця

3 вересня 2021, 05:15оновлено 3 вересня 2021, 10:14
Планети нададуть Водолію помітну протекцію у всіх його справах.
Вересень 2021-го буде для Водолія плюс-мінус нормальним місяцем
Астролог склав гороскоп на вересень 2021 для Водолія / sobakidendy-news.ru

Для Водолія вересень 2021 року буде середнім місяцем, плюс-мінус нормальним. Приводом для максимальної стабільності у всіх життєвих сферах може послужити закінчення тривалої роботи по досягненню гармонії внутрішнього стану з реаліями зовнішнього світу. Найімовірніше, ця діяльність Водолія увінчалася створенням великої програми, що включає плани наступу по всіх фронтах.

Якщо проаналізувати розташування планет в гороскопі Водолія, то можна припустити наявність грандіозних задумів, які допоможуть Водолію після їх реалізації залишити далеко за спиною імовірних конкурентів. Тому відкриття нових проектів, різного роду YouTube-каналів, блогів, нової групи в соцмережі, написання картин і створення виставок буде вдаватися.

В області ділових інтересів у Водолія у вересні буде помітна протекція небесних впливів. Зазначений період передбачає сприяння Водолію в реалізації професійних планів, зборі інформації та налагодженні соціальних контактів ділової спрямованості. Власне кажучи, переговори, що давно і методично проводяться Водолієм, розпочаті ще в серпні, а також вірність партнерським принципам і стануть запорукою того, що Водолій зуміє утриматися від поспішних дій і погоні за незначними досягненнями, а також вчасно вступити в гру, щоб зірвати джек-пот вересня.

Призом для Водолія може стати нова посада, кар'єрне підвищення, запрошення на нову більш цікаву роботу або значну матеріальну винагороду. Основне досягнення цього періоду полягатиме в тому, що нарешті залишився позаду важкий період внутрішньої консолідації резервів особистості, і настав етап реалізації енергетичного потенціалу.

Простіше кажучи, Водолій довго готувався до того, щоб зробити якусь роботу, а тепер він приступив до неї, і це приносить йому невимовне задоволення.

Що стосується стану фінансів, то Водолій може розраховувати на повну підтримку. Дар переконання Водолія, піднесений зірками, успішно спрацює і в цьому напрямку.

Єдине, на що слід звернути серйозну увагу – на видаткову частину проектного бюджету. Головним завданням буде вписатися в бюджет. Видаткову частину бюджету слід контролювати найретельнішим чином, оскільки професійна захопленість Вересня може змусити представників знаку зопалу вийти далеко за рамки бюджету і порушити поступальний рух перспективного ведення справ.

Особисте життя Водолія у вересні також буде носити двоякий характер. З одного боку, натхненний вигляд на тлі професійних успіхів зробить Водолія на рідкість чарівним і привабливим для протилежної статі, але з іншого – в останній третині вересня можливі непрості події.

читайте такожГороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити в цьому місяці

Водолій може бути настільки зайнятий на роботі, що його дружина або чоловік може піти до коханця (або коханки). Венера в Скорпіоні може розкрити для Водолія всю таємницю зрад. Тож при недостатній увазі другі половинки Водолія можуть легко зруйнувати почуття, які ще не зміцнилися, якщо роман почався зовсім недавно.

Справжньою гармонії у вересні Водолію буде складно досягти, але можливо, особливо якщо пара була сформована давно. Тому на ретроградному Меркурії Водолій може робити пропозицію і відновлювати втрачений зв'язок.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти