Гороскоп на 11 липня 2021 всіх знаків Зодіаку: спроба "розводу", небезпеки для тіла та гаманця

11 липня 2021, 08:01оновлено 13 липня 2021, 12:03
Представників вогняної стихії астропрогноз попередив про загрозу сильних болів.
Представників двох знаків Зодіаку можуть спробувати розвести
Двох зодіакальних представників можуть спробувати "розвести" / flickr.com/rachellrosales

У неділю, 11 липня (1-2 місячний день), знакам Зодіаку Стрілець та Близнюки загрожує спроба "розводу".

Непростий та небезпечний вихідний гороскоп на 11 липня 2021 року спрогнозував Овнам, повідомляє supercook.ru.

У прогнозі йдеться, що Овни можуть отруїтися, їх можуть мучити головні болі, можливі серйозні грошові втрати.

Астропрогноз для представників водної стихії – Раків (22.06 – 22.07), Скорпіонів (24.10 – 22.11) та Риб (19.02 – 20.03)

Безкоштовний гороскоп на cьогодні – Риби

Чекайте двоїстого та суперечливого дня. Будуть чергуватися невдачі й радості. Невдачі можуть вдарити у спину, тому не можна розслаблятися.

Через вас стосунки з домочадцями можуть стати гострішими. Вдома може спалахнути конфлікт. Якщо можете – зробіть так, щоб ситуація розрядилася без скандалу.

Гороскоп на 11 липня 2021 року – Рак

Будьте готові до того, що неділю наповнять події. Частина подій може бути пов'язана з тим, чим зайняті люди, яких ви близько до себе підпустили. Деякі події можуть торкнутися того, чим активно зайняті безпосередньо ви. Не варто розпорошувати увагу. Зробіть акцент на якомусь конкретному питанні.

Гороскоп на cьогодні – Скорпіон

У неділю можна присвятити час спілкуванню. Чекайте у гості хороших знайомих, родичів чи друзів. Варто бути ввічливими й гостинними. Ви можете дізнатися чимало чогось цікавого. У сфері здоров'я все має бути добре. Найпозитивніший день світить підліткам.читайте такожГороскоп на 13 липня 2021 всіх знаків Зодіаку: нещасні випадки, брехня й таємні перешкоди

Астропрогноз для представників повітряної стихії – Терезів (24.09 – 23.10), Водоліїв (21.01 – 18.02) та Близнюків (21.05 – 23.06)

Точний гороскоп на cьогодні для Близнюків

Готуйтеся до того, що обіцянки можуть бути помилковими. Загрожує обман та невірність. Неділю можуть наповнити події, які пов'язані з вашими комерційними справами. Вас можуть спробувати "розвести" – уважно ставтеся до цікавих ділових пропозицій та покупок.

Гороскоп на 11 липня 2021 року – Водолій

У житті щось може змінитися. Можливо, з'явиться шанс поліпшити своє становище. Якщо ви працювали за угодою, вам можуть запропонувати якусь постійну діяльність. У сфері здоров'я не прогнозуються якісь серйозні проблеми. Ви можете зіткнутися з легким нездужанням.

Гороскоп на 11 липня 2021 – Терези

Будьте готові до того, що неділя може бути несприятливою. Вдома ви можете зіткнутися зі сварками та клопотами. Займіться духовним розвитком, можете зайнятися проблемами, пов'язаними з особистим життям.

Вечірній час можна присвятити відпочинку чи улюбленому заняттю. Не варто їсти м'ясну їжу та пити алкоголь. Під час роботи з електроприладами будьте дуже обережні й уважні.

Астропрогноз для представників земної стихії – Тельців (21.04 – 20.05), Козерогів (22.12 – 20.01) та Дів (23.08 – 22.09)

Точний гороскоп на cьогодні для Козерога

Готуйтеся до того, що обіцянки можуть бути помилковими. Загрожує обман, ви можете зіткнутися з невірністю. Обміркуйте майбутні кроки, пов'язані з грошовою частиною вашої робочої сфери. Якщо візьметеся за щось ризиковане – можете нарватися на грошовий "мінус".

Гороскоп на 11 липня 2021 року – Діва

Обіцянки можуть бути помилковими, загрожує обман, можлива невірність. Якщо не хочете розчаровуватися – будьте уважні у справах, які пов'язані з фінансами. Не варто реагувати на критику. Краще уникати конфліктних ситуацій. У неділю постарайтеся не сперечатися.

Гороскоп на 11 липня 2021 – Телець

Можна споглядати. Неділя може бути наповнена мудрістю. День можуть наповнити події, пов'язані з тим, чим займаються люди, яких ви близько до себе підпустили. Можливі події, які пов'язані з тим, чим ви активно займаєтеся.

У вечірній час можете влаштувати маленьке свято для членів своєї сім'ї.

Астропрогноз для представників вогняної стихії – Стрільців (23.11 – 21.12), Овнів (21.03 – 20.04) та Левів (23.07 – 22.08)

Точний гороскоп на cьогодні для Овна

Обіцянки можуть бути помилковими, можливий наклеп та невірність. Вам загрожують небезпеки. Ви можете отруїтися, вас можуть мучити головні болі, можливий серйозний грошовий "мінус".

Якщо не хочете робочих неприємностей – не розкривайте задуми й не діліться своїми проблемами.

Мінімальну кількість часу спілкуйтеся з тими, хто вам мало знайомий. Будьте уважні до тих, з ким живете. Критику на свою адресу пропускайте повз вуха. Уникайте конфліктних ситуацій.

Гороскоп на 11 липня 2021 року – Стрілець

Будьте готові до помилкових обіцянок, обманів та невірності. Вас можуть спробувати "розвести" – до цікавих ділових пропозицій та покупок потрібно ставитися уважно.

Якщо під час спілкування будете нестриманими й довірливими – нарветесь на сльози й жаль.

Гороскоп на 11 липня 2021 – Лев

Будьте готові до небезпек. У дообідній час ви можете залишитися без великої суми через помилкові обіцянки, наклепи "доброзичливців" чи непорядність партнерів.

читайте такожГороскоп на 14 липня 2021 всіх знаків Зодіаку: заступництво доброї сили та втрата грошейЯкщо не хочете, щоб у робочій сфері були неприємності, ні з ким не діліться своїми задумами й проблемами.

У післяобідній час вам світить робочий успіх. Довірчі бесіди варто вести лише з тими, хто вам близький. Присвятіть час подружнім стосункам.

Прогноз від астролога Юлії Погорельченко для всіх знаків Зодіаку

Експерт поділилася з Главредом, що неділя буде енергійним днем. Співрозмовниця порадила провести день з сім'єю, дітьми, зайнятися спортом чи реалізацією бажань.

"Час на свіжому повітрі пройде продуктивніше та веселіше. Можна влаштувати мінісвято, про яке давно мріяли. Плануйте витрати", – додала астролог.

Якщо хочете знати реально точний гороскоп, замовте у Юлії Погорельченко персональний астропрогноз, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти