Гороскоп на 2022 рік для Діви: доленосні події, шанс на кохання і вигідні можливості

16 грудня 2021, 05:47оновлено 3 лютого 2022, 19:21
Представникам знака стихії Землі належить пережити непростий рік, наповнений несподіваними подіями.
гороскоп 2022 Діва
Гороскоп на 2022 рік Діва / depositphotos.com/

Для Діви 2022 рік пройде під великим жирним мінусом. Гороскоп на цей рік пророкує Діві цілий ряд доленосних подій. У цей період життя їй належить довести собі і оточуючим, чого насправді варті її цілі, і чому Діва готова йти до них, незважаючи ні на що. Якщо рішучість раптово підведе, доведеться чекати наступного слушного випадку.

Юпітер, зазвичай послаблює позиції Діви, змінить пріоритети, але Венера, відповідальна за проблеми і страхи знака, збереже традиційний вплив. Це означає, що основні ризики будуть пов'язані зі сферою відносин і моментами найвищого прояву емоцій. Тому неминучі сварки і навіть розлучення.

Період з початку 2022 року до середини квітня буде для Діви вкрай непередбачуваним. У сфері особистих відносин потрібно намагатися прорахувати ситуацію наперед і тримати все під контролем. В цей час у Діви навряд чи вийде спробувати щось потрібне. Меркурій, який виступає одночасно управителем і активатором цього знака зодіаку, хоч і не буде займати сильні позиції, але все ж допоможе розібратися з дрібними фінансовими питаннями.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Скорпіона: щастя всього життя і непередбачувані повороти долі

У період з середини весни до середини літа 2022 року люди, народжені під знаком Діви, зможуть найкращим чином скористатися всіма доступними можливостями. Це - зоряний час Діви в новому році. Перед Дівою будуть відкриті кілька шляхів, і вона зуміє вибрати найкращий. Варто прислухатися і до свого серця, і до свого розуму. На перший погляд це буде здаватися неможливим, але, коли Діва безпосередньо зіткнеться з ситуацією, все відразу стане зрозуміло.

Цей період важливий для вільних від відносин Дів, які не перебувають у шлюбі. В цей час буде можливість виправити будь-яку ситуацію і знайти особисте щастя. Це буде унікальний шанс, щоб знайти свою любов.

З початку серпня і до кінця жовтня 2022 року представникам цього знака Зодіаку буде непросто зрозуміти нові правила гри, тому що багато що може змінитися. З іншого боку, ніхто не наполягатиме на тому, щоб Діва вирішувала поставлені завдання тут і зараз. Можливо, буде більш раціонально відкласти справу на потім, не відступати, діяти винахідливо і, якщо потрібно, приховано.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Раків: радикальні рішення, відпочинок за кордоном і виконання бажань

На роботі не варто просвіщати в свої плани всіх підряд - інакше Діву можуть підсидіти. У якийсь момент Діва відкриє в собі несподівані прагнення, або в ній пробудяться унікальні, але до сих пір непомітні якості. Всіма новими можливостями потрібно буде користуватися відразу.

Також не варто Діві рівнятися на тих, в чиїх мотивах вона сумнівається. Але якщо вона сама для когось стає еталоном в якійсь справі, значить, в кінці року у неї все може вийти.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти