Гороскоп на 2022 рік для Козерога: доленосні рішення і каскад змін

18 грудня 2021, 14:31оновлено 3 лютого 2022, 19:16
Приємні зміни, успіх в кар'єрі і бізнесі і важлива зустріч - Влад Росс розповів яким буде 2022 рік для Козерогів.
Гороскоп 2022 Козеріг
Гороскоп на 2022 рік Козеріг / depositphotos.com/

2022 рік для Козерога буде вельми сприятливим. Рік Тигра обіцяє цьому знаку максимально яскравий і непослідовний життєвий період. На стороні Козерога будуть Сатурн, його традиційний управитель, і Юпітер, який зазвичай відповідає за проблеми і страхи цього знака зодіаку. Марс, активатор Козерога, буде нейтралізований сформованою астрологічної обстановкою, а позиція Місяця відчутно посилиться. В результаті 2022 рік для Козерога буде емоційним і дуже приємним.

У цей рік Козерогу доведеться приймати кардинально важливі рішення. Однак сил для вирішення будь-якого роду питань у нього буде предостатньо. При цьому Козеріг зможе допомагати іншим, що зарахується йому в майбутньому.

Відпочивати часу не буде - буде робота, робота і ще раз робота. Буде просто море планів, проектів і дуже бурхлива діяльність. На роботі можливі будь-які перестановки. Період хороший і для того, щоб відкрити власну справу.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Водоліїв: кар'єрні успіхи, нереальна харизма та унікальні можливості

У сфері особистих відносин Козеріг теж сміливо зможе приймати доленосні рішення, і зірки допоможуть в здійсненні планів. Головне для Козерога-залишатися собою і не дозволяти іншим впливати на нього більше, ніж необхідно.

Період з початку року до середини квітня стане для Козерога самим непростим за весь рік. Багато рішень Козерога в цей час зіткнуться з протидією з боку самих різних сил. Йому доведеться часто міняти свої плани, але не під впливом обставин, а тому що він сам так вирішить і захоче. Частими будуть ситуації, які можна охарактеризувати словами класика – "горе від розуму".

У період з середини квітня і до середини липня у Козерога намітяться принципово нові тенденції. У цей час як і раніше не варто очікувати спокою, але тепер емоції стануть відігравати вирішальну роль у сфері професійної діяльності.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Лева: зоряний час, приємні зміни і справжнє щастя

Козерогу належить показати себе не просто з кращого боку, але і розкрити власні слабкості. За яких обставин це станеться - зірки поки не говорять. Можете розцінювати це як випробування: щоб пройти його з честю, потрібно керуватися принципами справедливості і благородства.

З середини літа і до середини осені 2022 року в житті Козерога намітиться ще один каскад змін. Жодна ситуація не буде очевидною, але лише спочатку. Як тільки Козеріг вирішить розібратися з якоюсь справою, особливо що стосується кар'єри, все миттєво встане на свої місця. Зірки радять не розпорошувати зусилля, а фокусуватися на конкретних завданнях.

Самотні представники цього знака зодіаку вчинять правильно, якщо підуть ва-банк, але ризик повинен бути виправданий. Тоді можлива удачі в любові.

У сімейних Козерогів намітився перелом у відносинах, і тільки сильні почуття зможуть вирішити ситуацію. Це навряд чи буде складно, але похвилюватися доведеться. Зате неповторні емоції забезпечені.

Період з середини жовтня і до кінця грудня для Козерога буде трохи менш динамічним, але розслаблятися не варто, оскільки настають важливі події, в кожному з яких Козеріг візьме участь, випинаючи своє его. У кар'єрі багато процесів почнуть стабілізуватися, і Козеріг буде точно знати, що його чекає попереду. А це - вже половина справи.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Риб: доленосні події і кардинальні зміни

У сфері особистих відносин в цей період можливі несподіванки, але вони не стануть проблемою – навпаки, нададуть їжу для роздумів. Козеріг зможе чинити так, як вважатиме за потрібне. Поради з боку навряд чи будуть об'єктивними.

2022 рік закінчиться для Козерога позитивно. Але до кінця року Козерогу доведеться працювати в повну силу і не давати собі послаблень.У цьому випадку у фіналі його чекатиме нагорода, яку гарантують зірки.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти