Гороскоп на 2022 рік для Козерогів: успіх в грошах, міцні відносини і найкращі дні

9 грудня 2021, 15:37оновлено 10 грудня 2021, 07:55
Кар'єрні злети, переїзд або цікаве знайомство - що приготував 2022 представникам земного знака.
Гороскоп 2022 Козеріг
Гороскоп на 2022 рік Козеріг / depositphotos.com/

Представникам знака стихії Землі Рік Тигра припас кілька запаморочливих змін. Вони можуть торкнутися, як і особистого життя, так і професійних досягнень. Деякі зміни будуть пов'язані з дітьми – дорослі діти почнуть нове життя, або ж вам варто приготуватися до поповнення.

Про те, які місяці будуть найбільш вдалими для відносин, і коли можна зустріти свою другу половинку, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на 2022 рік: в якому місяці знаки Зодіаку зможуть зустріти свою долю в рік Тигра.

Гороскоп на 2022 рік - Козеріг

2022 - рік Тигра може стати для Козерогів двоїстим. Все буде залежати від того, як представники земного знака будуть себе проявляти. Активним, цілеспрямованим і рішучим людям, які не звикли сидіти склавши руки Чорний Водяний Тигр подарує стрімкий кар'єрний ривок, зміцнення матеріального становища і щасливі відносини. Тим, хто звик сподіватися на долю і плисти за течією, не варто особливо розраховувати на удачу. Ваша пасивність може відвернути прихильність великої смугастої кішки.

У наступаючому році зірки рекомендують іноді зменшувати скажені оберти і повноцінно відпочивати. Так ви зможете швидше відновити сили і енергію. Відвідуйте розважальні заходи і заводьте цікаві знайомства.

У любовній сфері Козероги також не будуть залишатися в тіні. Ваші привабливість і чарівність допоможуть залучити в життя нових шанувальників. Романтичних пригод буде хоч відбавляй.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Водоліїв: покупка квартири, успіх в грошах і найкращі дні

Гороскоп на 2022 рік - Козеріг-жінка

У 2022 році жінкам земного знака доведеться навчитися грамотно розподіляти час між роботою і відпочинком, не забуваючи про особисте життя.

Найбільш важливим періодом для Козерогів стане весна 2022 року. У цей період можуть початися кардинальні зміни і ви будете активним учасником. Сховатися в затишному місці і перечекати цю бурю не вийти. А ось ваші рішучість, сміливість і самовідданість дуже знадобляться.

Фінансове становище зажадає особливої уваги навесні. Жінкам потрібно навчитися раціонально розпоряджатися бюджетом і жити за коштами, не влазячи в борги і кредити. Зміцнення матеріального добробуту можна очікувати до кінця літа.

Гороскоп на 2022 рік - Козеріг-чоловік

У наступаючому році для чоловіків земного знака буде надзвичайно важливо не тільки домогтися успіху, але і отримати позитивну оцінку своїх дій від оточуючих. Вам вистачить енергії і запалу, щоб втілити в життя задумане.

На самому початку року, а також в квітні і червні будьте гранично уважними зі словами і діями. Будь-який необережний рух може завдати серйозної шкоди вашій репутації і враженню,яке ви справляєте на оточуючих.

У літній та осінній період, в прийнятті складних питань можна довіряти інтуїції. Ваш внутрішній голос підкаже правильний шлях. У цей час висока ймовірність просування по службі.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Риб: казкова любов, збільшення доходів і кращі дні

Фінансовий гороскоп 2022 - Козеріг

На самому початку року варто стримати амбіції і не прагнути отримати бажане будь-якими засобами. До березня краще зайвий раз не потрапляти на очі керівництву і не виступати з новими ідеями.

Вже з квітня Козерогам вдасться укласти вигідні угоди і підписати контракти. Вийти заручитися підтримкою впливових людей і підвищити автортет в очах колег.

Фінансове становище буде радувати стабільністю. Поліпшення матеріального добробуту варто очікувати ближче до середини осені.

Любовний гороскоп 2022 - Козеріг

Січень не найкращий час, щоб заводити серйозні відносини, проте швидкоплинні романи, наповнені чуттєвою пристрастю, можуть додати в життя яскравих фарб.

В кінці лютого зірки обіцяють Козерогам несподіване знайомство, яке має всі шанси перерости в серйозний роман і закінчитися весіллям. А вже наступний такий сприятливий період випадає на грудень.

У травні починається сприятливий час для зміцнення сімейних відносин. Не виключений переїзд на нове місце проживання. Літній відпочинок на морі або дачі зміцнить відносини. Проблеми будуть вирішуватися з легкістю.

Найкращі дні для Козерогів у 2022 році

січень - 6, 11, 25.

лютий - 2, 17, 25.

березень - 2, 11, 29.

квітень - 3, 12, 25.

травень - 4, 18, 24.

червень - 6, 18, 28.

липень - 3, 25, 30.

серпень - 1, 12, 25.

вересень - 11, 21, 23.

жовтень - 2, 15, 20.

листопад - 3, 17, 30.

грудень - 1, 15, 28.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти