Гороскоп на 2022 рік для Лева: неймовірне везіння, вдале заміжжя і найкращі дні

6 грудня 2021, 20:37оновлено 10 грудня 2021, 07:57
70057
Несподівані зустрічі, успіх у роботі чи підвищення авторитету - що чекає на Левів у наступаючому 2022 році.
Гороскоп
Гороскоп на 2022 рік Лев / depositphotos.com/

Представникам знака стихії Вогню Новий рік 2022 принесе можливості змінити своє життя на краще, досягти професійних висот і зміцнити фінансове становище. Важливо тільки не опиратися ці змінам, а рішуче їх приймати.

Про те, що в наступаючому році пророкує китайський гороскоп і кому зі знаків вдасться подружитися з фортуною, читайте в нашому матеріалі: Східний гороскоп 2022: кого зі знаків чекає неймовірна удача в рік Тигра.

Гороскоп на 2022 рік для Лева

У рік Тигра у Левів настає момент, коли вони зможуть реалізувати свій накопичений досвід по максимуму. Представникам вогняного знака вдасться вирішити важкі проблеми і привнести гармонію в усі важливі життєві сфери.

Зірки обіцяють вам незвичайну удачу в квітні. Однак важливо помічати кожну дрібницю і вчасно скористатися підказками долі. В якій сфері вам пощастить найбільше - дізнаєтеся походу справи. Вдале заміжжя, великий куш або успіхи в роботі – доля не поскупиться на подарунки.

2022 рік буде періодом соціально активності для Левів. Це допоможе їм зміцнити свій авторитет у суспільстві. Не виключена висока посада і підвищення заробітної плати.

Новий рік 2022 може принести і приємні зміни в особистому житті: купівля нового житла, заміжжя або навіть переїзд в іншу країну. Можливо, представники знака стануть володарями спадщини.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Скорпіона: збільшення доходів, довгоочікувана пропозиція і найкращі дні

Гороскоп 2022 - Лев-жінка

Представниці вогняної стихії в 2022 році трохи пом'якшать свою вдачу, стануть більше прислухатися до своїх справжніх бажань і частіше в прийнятті рішень керуватися жіночою мудрістю. У той же час в наступаючому році зростає прагнення до незалежності і матеріальної стабільності.

Юпітер, який обгрунтується в сузір'ї Риб до середини травня, посилить інтерес жінок до психології і творчості. Це сприятливий період, щоб проявити своє творче начало і спробувати щось нове. З початку літа по жовтень Юпітер в Овні забезпечить вам удачу і підвищену увагу оточуючих.

З квітня до грудня в сузір'ї Рака оселиться Чорний Місяць. Таке розташування планет може провокувати Левів на необдумані вчинки. Може зрости невпевненість у власних силах або, навпаки, самооцінка необгрунтовано досягне небес.

У січні-лютому жінки можуть навчитися корисному і цікавому хобі, а в травні і серпні відправитися в захоплюючу подорож.

Гороскоп на 2022 рік - Лев-чоловік

Гороскоп 2022 для Львів обіцяє успіх у професійній діяльності, зміцнення авторитету і визнання ваших достоїнств. У перші шість місяців року роботи буде невпроворот і ймовірно, на Львів чекають часті відрядження.

У період з травня по липень представникам вогняного знака випадає можливість підвищення по соціальних сходах. Це буде можливо за умови, що ви займаєтеся справою, яка приносить вам задоволення.

У січні, лютому і в період з серпня по грудень прислухайтеся до інтуїції, вона не підведе і допоможе приймати правильні рішення.

читайте такожНебувала удача і достаток: топ-3 знаків, кому в рік Тигра надзвичайно пощастить в грошах

Фінансовий гороскоп Лев - 2022

Відразу ж після новорічних свят Левам активно потрібно включатися в роботу. Зірки обіцяють успіх і поліпшення фінансового становища тим, хто зможе закінчити всі розпочаті проекти до початку весни.

Вплив Нептуна на матеріальне становище Левів буде відчутним. Не виключені, як і великі збитки, так і солідний прибуток. Кращим способом зберегти матеріальну стабільність стане економія коштів.

Підписуючи будь-які документи, стосовно фінансових питань і співпраці будьте гранично уважні. Можливі обман і махінації з боку партнерів.

Любовний гороскоп 2022 - Лев

Гороскоп 2022 обіцяє Левам успіх у справах любовних. Особливо, це стосується прекрасної половини людства. Вільним Левам вдасться зустріти свого ідеального партнера, з яким вони захочуть пов'язати своє життя. Можливо, ці відносини приведуть до весілля. Однак зірки попереджають Левів, які були в шлюбі, не поспішати з офіційним оформленням відносин в 2022 році.

Можливо доленосне знайомство за кордоном або через Інтернет. Силі вашої чарівності неможливо противитися навіть на відстані. Цікаві знайомства з близькими по духу людьми допоможуть посилити вашу самооцінку.

А ось сімейним Левам захочеться більше незалежності. Така ситуація може спровокувати напади ревнощів другої половинки. Великі сварки між подружжям можливі в січні, лютому і на початку листопада. Більше часу з партнером, відверті розмови і спільне дозвілля допоможуть відновити взаєморозуміння.

Гороскоп на 2022 рік Левам - кращі дні

  • січень - 1, 11, 29.
  • лютий - 9, 15, 23.
  • березень - 1, 3, 21.
  • квітень - 12, 20, 27.
  • травень - 4, 6, 31.
  • червень - 6, 17, 29.
  • липень - 6, 9, 24.
  • серпень - 9, 15, 21.
  • вересень - 3, 7, 13.
  • жовтень - 11, 25, 28.
  • листопад - 4, 12, 27.
  • грудень - 1, 11, 29.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти