Гороскоп на 2022 рік для Лева: зоряний час, приємні зміни і справжнє щастя

15 грудня 2021, 20:37оновлено 3 лютого 2022, 19:21
Влад Росс розповів, яким буде 2022 рік для вогняного знака Зодіаку і до яких поворотів долі їм потрібно підготуватися.
гороскоп 2022 лев
Гороскоп на 2022 рік Лев / depositphotos.com/

Леву в 2022 році буде ні холодно, ні жарко. Рік Тигра обіцяє стати для Лева відносно спокійними періодом, хоча навколо всі будуть метушитися в нескінченній низці подій. Вся справа в тому, що сонце – управитель Лева – через сформовану астрологічну ситуацію виключить свій вплив на життя підконтрольного знака. Тому в новому році Лев не дуже-то буде знаходитися на сонячній стороні життя.

А ще більше на цей процес вплине Сатурн, який традиційно відповідає за проблеми і страхи Лева: ця планета буде в опозиції до Лева – у Водолії. В результаті Лев зможе комплексно переглянути своє минуле і зробити важливі висновки, які дозволять за допомогою нескладних дій значно змінити своє сьогодення і майбутнє.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Стрільця: здійснення бажань і доленосна зустріч

Початок 2022 року, з січня по березень, буде важливим для Лева в сфері особистих відносин. Готуйтеся до того, що все таємне стане явним. Левам, які не звикли юлити, нема чого боятися, але іншим доведеться вживати відповідних заходів. Цей період зажадає від лева напруги і сил, проте зусилля окупляться з лишком.

Самотні представники цього знака зодіаку з великою ймовірністю зможуть змінити свій статус і знайти шанс на справжнє щастя.

Період з квітня по липень надасть Леву можливість не просто наздогнати інших, але і перевершити їх. Так що період з другої половини весни і до середини літа стане зоряним часом для цього знака. Зірки даватимуть великі перспективи розвитку. В цілому, період буде значно відрізнятися від початку року своїми позитивними властивостями. Однак викластися доведеться по повній, щоб домогтися приємних змін.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Скорпіона: щастя всього життя і непередбачувані повороти долі

Період з серпня по вересень 2022 року буде більш стабільним. У оксамитовий сезон у вересні варто відправитися на море і відпочити, адже все одно в цей час бізнес не буде розвиватися так стрімко, як би того хотілося.

Гороскоп радить в будь-якій незрозумілій ситуації маневрувати. Лев може бути впевнений, що безвихідних ситуацій не буде. Не варто намагатися в сфері професійної діяльності схопити найбільший шматок - не донесете. Леву знадобиться щось більше, ніж прямолінійний натиск і впевненість у своїх силах.

Заключна частина 2022 року стане для Льва часом підведення підсумків. Цей період виявиться найдинамічнішим за весь річний цикл. У плані фінансів потрібно постаратися хоча б восени уникнути зайвих витрат. Також потрібно дозволити всьому складатися природним чином.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Водоліїв: кар'єрні успіхи, нереальна харизма та унікальні можливості

Левам, які не перебувають у відносинах, не варто намагатися моделювати хід подій. А сімейним Левам, навпаки, в кінці року Тигра потрібно продумати кожну дрібницю, щоб бути готовими до всього.

Левам, які займають керівні посади, зірки радять нічого не пускати на самоплив і особисто контролювати процес, що відбувається, інакше їх можуть підсидіти. Потенціал Лева в 2022 році буде набагато більше, ніж здається йому самому, і Тигр допоможе його розкрити.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти