Гороскоп на 2022 рік для Овна: успіх в бізнесі, грошова удача і привабливі можливості

14 грудня 2021, 06:51оновлено 3 лютого 2022, 19:26
Що приготував Овнам 2022 рік і під заступництвом якої планети їм вдасться досягти небувалого успіху.
Гороскоп 2022 овен
Гороскоп на 2022 рік Овен / depositphotos.com/

Овен буде головним щасливчиком 2022 року завдяки тому, що в середині року Юпітер – планета великого щастя – розташується в цьому знаку Зодіаку. У 2022-му Овен зможе домогтися поставлених цілей у всіх сферах.

Однак деякі плани доведеться переглянути - це буде природна необхідність, обумовлена тим, що Овен буде дізнаватися нові несподівані факти. Перевагою Овна буде те, що він буде дізнаватися про нові обставини першим, а, значить, першим зможе і скорегувати свої плани. Це не гарантуватиме перемогу в конфліктах або конкурентній боротьбі, але стане явною перевагою Овна.

Зима і весна 2022 року, коли Юпітер буде в Рибах, стануть для Овна непростим періодом, але далі, з настанням літа, все буде добре.

читайте такожГороскоп на 2022 рік: які небезпеки і можливості принесе рік ТиграНа початку року Овну краще упустити якусь можливість, ніж зробити крок в невідомість, особливо взимку. Тим більше, Овен все одно нічого не упустить: будь-яка проблема буде мати масу рішень, але не всі з них він зуміє розгледіти. Чи то Овен покличе на допомогу друзів, чи то покличе тих, хто що найменше зацікавлений в його перемозі, не важливо – він завжди вибере вірну стратегію і в роботі, і в сімейному колі, оскільки самі обставини будуть підштовхувати його до найбільш правильного кроку.

З кінця весни, коли Юпітер увійде в знак Овна, і до середини літа представники цього знака зодіаку відкриють в собі нові таланти. В цей час Овна чекає успіх в бізнесі, процвітання, відкриття нових справ. Кооперація в цей час піде на користь, але не є обов'язковим або єдино вірним рішенням.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Діви: доленосні події, шанс на кохання і вигідні можливості

Труднощі можуть виникнути через високу емоційність так як місяць буде не на стороні Овна. Тому слід намагатися контролювати себе, особливо в ситуаціях, коли робочі плани не будуть реалізовуватися так, як хотілося б.

З середини літа до кінця вересня 2022 року у Овна практично не буде проблем ні з чим – ні з грошима, ні з емоціями. Труднощі геть підуть з життя Овна на цей час – у всьому буде щастя і успіх.

З жовтня 2022 року по лютий 2023-го хаос частіше почне вторгатися в життя Овна. Це не стане проблемою, але упорядкування обставин вимагатиме часу. Частково це пов'язано з тим, що покровителем наступного циклу буде Кролик, а Тигр, очевидно, не поступиться без бою, і його вплив буде домінуючим. Це означає, що Овну доведеться міняти тактику в особистих питаннях – в кінці року йому доведеться піти на деякі поступки, які, втім, принесуть чимало незабутніх емоцій.

У бізнесі і фінансах в цей час буде все не так однозначно. Але ближче до кінця 2022 року Овен побачить, що він зумів пройти по наміченому шляху, а, крім того, для нього відкриються можливості, які раніше були закриті.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для всіх знаків: Рибам можна позаздрити, а Діві – поспівчувати

В цілому, 2022 рік для Овна буде вельми успішний. Йому вистачить і таланту, і мужності, щоб зробити найважливіший перший крок у напрямку власної реалізації влітку 2022-го, а далі все буде виходити.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти