Гороскоп на 2022 рік для Раків: радикальні рішення, відпочинок за кордоном і здійснення бажань

15 грудня 2021, 17:31оновлено 3 лютого 2022, 19:22
Влад Росс розповів, що зміниться в житті Раків в 2022 році.
Гороскоп 2022 рак
Гороскоп на 2022 рік Рак / depositphotos.com/

Для Раків 2022 рік буде нейтральним. Рік Тигра обіцяє бути яскравим, але багато в чому непередбачуваним. Щоб впоратися з непередбаченими ситуаціями і домогтися поставлених цілей, доведеться докласти зусиль, оскільки Місяць, активатор знака Рака, не завжди буде прикривати тил.

Негатив Марса, який буде відповідати за проблеми і страхи, в 2022 році може посилитися. У підсумку, цей знак виявиться одним з небагатьох, кому в цьому річному циклі доведеться покладатися більшою мірою на інтуїцію.

Той факт, що Рак належить до стихії води, піде на користь йому, але не його планам. Тому проекти цього року можуть бути оманливими, мінливими і непередбачуваними.

Період з початку 2022 року аж до середини квітня буде характеризуватися різкими перестановками. Ніхто не буде тиснути на Рака – головним мотиватором виступатиме він сам. Для когось з представників знака це здасться плюсом, для когось – мінусом. Головне - як саме поведеться Рак в ситуації, до якої він не був готовий.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Козерога: доленосні рішення і каскад змін

Сімейним представникам знака Рак на початку року належить прийняти радикальне рішення, яке якісь шляхи відкриє, а якісь, навпаки, закриє.

Друга половина весни і початок літа обіцяють людям, народженим під знаком Рака, деякий відпочинок і розслаблення. Тому в цей період непогано буде відправитися на відпочинок, на море в Єгипет або на води в Закарпатті.

Багато знаків в цей період можуть зменшити обороти своєї активності, і Рак не буде виділятися на їх тлі. Що робити - вирішувати тільки самому Раку, йому варто більше покладатися на себе (для цього будуть і можливості, і ресурси).

У другій половині весни і на початку літа Раку варто зайнятися собою, на користь підуть медитація і силові навантаження. Це відмінний час, щоб піти в спортзал, зайнятися фітнесом.

З серпня по жовтень 2022 року в житті Рака все зміниться. Головна складність для нього полягатиме в тому, що деякі ситуації зажадають від нього швидкого прийняття рішень, а часу для роздумів не виявиться. Тому Раку слід просто діяти - час з кінця літа гратиме на його боці.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Діви: доленосні події, шанс на кохання і вигідні можливості

Листопад і грудень для Рака будуть відносно спокійними, але не всі аспекти свого життя він зможе контролювати. З цим потрібно змиритися і постаратися отримати вигоду.

Багато самотніх представників цього знака зодіаку в даний період раз і назавжди вирішать для себе кілька важливих питань. А у сімейних Раків вийде домагатися того, про що вони давно і не мріяли.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти