Гороскоп на 2022 рік для Риб: казкова любов, збільшення доходів і кращі дні

9 грудня 2021, 20:37оновлено 3 лютого 2022, 19:29
Сильні почуття, успіх в кар'єрі або бездумні вчинки - що чекає Риб в рік Тигра.
гороскоп 2022 риби
Гороскоп на 2022 рік Риби / depositphotos.com/

2022 рік принесе Рибам нові перспективи, безцінний досвід і цікаві знайомства, які змінять ваше життя. Перед вами відкриються нові привабливі перспективи, важливо вчасно їх помітити.

Про те, кому Бик забезпечить везіння і успіх у всіх починаннях, читайте в нашому матеріалі: Слов'янський гороскоп на 2022 рік: кому Златорогий Тур принесе неймовірну удачу і щастя.

Гороскоп на 2022 рік – Риби

У 2022 році важливе значення для Риб буде спілкування і встановлення зв'язків і контактів. Не варто замикатися в собі, навпаки, розширення соціальних зв'язків допоможе привнести в життя різноманітність і наповнити її цікавими подіями.

Вдало в наступаючому році буде розвиватися і кар'єра Риб. Ви зможете переступити на бажану сходинку професійного зростання, отримати солідну надбавку до платні, а то і зовсім змінити напрямок діяльності і зайнятися чимось для вас новим.

Сприятливим цього року стане вивчення іноземних мов. Це вміння неодмінно стане в нагоді в професійній діяльності і помиє розширити ділові контакти. Втім, будь-який новий навик зможе значно розширити перспективи.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Водоліїв: покупка квартири, успіх в грошах і кращі дні

Гороскоп на 2022 рік – Риби-жінка

У 2022 році жінкам необхідно частіше прислухатися до підказок свого внутрішнього голосу. Ваша інтуїція набирає силу, і ви частіше зможете знаходити правильне рішення через віщі сни.

Вже з самого початку року одним з пріоритетів для вас ставати професійна діяльність. Ваші працьовитість, цілеспрямованість і самовіддача спільній справі забезпечують приємні результати – підвищення заробітної плати або просування по кар'єрних сходах.

У другій половині року ви частіше будете радитися з близькими друзями і родичами. Однак, не виключено, що під впливом імпульсу зважитеся на божевільний вчинок про який пошкодуєте. Всі важливі рішення варто відкласти до кінця року.

Гороскоп на 2022 рік – Риби-чоловік

Чоловіки водного знака в 2022 році будуть намагатися забезпечити фінансову стабільність, але при цьому не забуваючи про особисте життя.

Щоб не витрачати сили і енергію даремно, кращою тактикою для вас стане поділ однієї серйозної завдання на кілька етапів. У другому півріччі енергії додатися і це допоможе збільшити продуктивність. З червня по жовтень ваші дії будуть найбільш результативними.

У першій половині року ви можете випробувати сильні почуття. Пристрасть нахлине на вас неждано негадано, І такий непередбачуваний коктейль емоцій може штовхати вас на необдумані вчинки.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Скорпіона: збільшення доходів, довгоочікувана пропозиція і кращі дні

Фінансовий гороскоп 2022 - Риби

Найбільш сприятливий для ділової активності період - з лютого по червень. В цей час можна займатися і пошуками нового місця роботи і додаткових джерел заробітку.

На початку червня з'являється можливість розширити ділові контакти і завести цікаві знайомства. Не виключено, що кількість ділових поїздок збільшиться. Якщо в першому півріччі для того, щоб досягти успіху потрібно було гарненько попрацювати, то вже в другому можна спостерігати як ваші здібності і таланти працюють на вас.

Великого успіху можуть досягти представники знака творчих професій. Ви зможете проявити себе по максимуму і заявити про свої таланти.

Любовний гороскоп 2022 - Риби

Риби готові закохатися, проте зірки радять знаку дотримуватися розумного балансу. Розчиняючись в почуттях, можна втратити почуття міри. А це, неодмінно, не кращим чином відіб'ється на інших сферах.

Романтичні побачення чекають Риб вже на початку року. У квітні не варто квапити події, щоб не відлякати надмірною ініціативою шанувальників.

Гороскоп радить Рибам придивитися до симпатичним колегам. Можливо, серед них є той, які зможе змусити ваше серце забитися частіше.

Найкращі дні для Риб у 2022 році

  • Січень - 1, 7, 14.
  • Лютий - 2, 14, 23.
  • Березень - 8, 15, 19.
  • Квітень - 6, 12, 16.
  • Травень - 3, 22, 31.
  • Червень - 4, 18, 29.
  • Липень - 7, 12, 24.
  • Серпень -3, 12, 21.
  • Вересень - 8, 17, 26.
  • Жовтень - 5, 19, 28.
  • Листопад - 2, 10, 29.
  • Грудень - 14, 30, 31.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти