Гороскоп на 2022 рік для Риб: доленосні події і кардинальні зміни

19 грудня 2021, 09:50оновлено 3 лютого 2022, 19:15
Риби - щасливчики 2022 року. Що приготував рік Тигра представникам водного знака - розповість Влад Росс.
гороскоп 2022 риби
Гороскоп на 2022 рік Риби / depositphotos.com/

Риби стануть найщасливішим знаком Зодіаку в 2022 році. Це буде прекрасний рік для них, особливо на самому початку і в самому кінці. Гороскоп обіцяє Рибам низку доленосних подій, кожна з яких може кардинально змінити їх життя.

Юпітер, керуючий знаком Риб, займає в цьому циклі домінуючу позицію на небесній стрічці зодіаку, у представників цього знака з'явиться можливість істотно впливати на те, що відбувається, причому прикладаючи для цього мінімальні зусилля. На ловця і звір біжить - це буде про Риб.

Венера, активатор Риб, збереже стабільне становище, що виключить негативні процеси в сфері особистих відносин і дозволить об'єктивно оцінювати те, що відбувається.

Меркурій, що є джерелом проблем і страхів Риб, не буде переживати в цьому циклі значних метаморфоз,проте з фінансами представникам знака слід бути обережними, особливо на початку року.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Водоліїв: кар'єрні успіхи, нереальна харизма і унікальні можливості

Зірки рекомендують Рибам рідше довіряти людям, хіба що близькому родичу, кому вони на 100% вірять. При цьому практично не буде моментів, коли Риби зможуть вирішити проблему виключно за допомогою грошей – ставку слід робити на свою щирість і внутрішні якості. Незважаючи на те, що переговори будуть проходити в цьому році більш напружено, ніж зазвичай, деяких перемог риби зможуть досягти лише у відкритому протистоянні.

Період з січня по квітень буде важливий для кар'єри Риб. Навіть якщо у них не виникало думки щось змінювати у своєму житті і в професії, вони все одно побачать нові можливості і зможуть ними скористатися. Для деяких людей з оточення Риб це стане несподіванкою.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Козерога: доленосні рішення і каскад змін

Якщо мова йде про союзників, то з ними Рибам слід бути прямолінійними, що неприродно для Риб – вони ж весь час "на дні". Однак, навіть будучи прямолінійними, не варто розкривати всіх своїх планів, краще завжди залишатися загадкою.

У свою чергу, з опонентами слід бути непримиренними, відчуваючи щодо цих людей лише повагу і бажання бути кращими, ніж вони. Рибам ні в якому разі не можна нехтувати своїми обов'язками, але дивитися на ситуацію потрібно ширше, далі і глибше, ніж зазвичай. У рік Тигра потенціал Риб буде просто необмежений. Зараз їм складно навіть собі уявити, які перед ними відкриваються можливості.

В особистих відносинах Рибам важливо просто залишатися собою. У якісь моменти людям поруч з Рибами може знадобитися допомога. Незважаючи на те, що цей знак звичний до жертв і самопожертви, в цьому році поспішати допомагати не варто. Також слід враховувати, що деякі ідеї, які Риби вже готові втілити в життя, насправді можуть виявитися помилковими.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Скорпіона: щастя всього життя і непередбачувані повороти долі

З квітня і до кінця червня Риби будуть праві абсолютно у всьому. Якщо ж комусь буде здаватися, що Риби не праві, то нехай дивляться пункт перший – Риби завжди мають рацію. Ось тільки думка Риб буде не завжди врахована. Тому Рибам буде важливо донести свою позицію до кожного і зробити так, щоб їх слова запам'яталися.

Це прекрасний час для того, щоб посилити красномовство і зайнятися ораторським мистецтвом. Втім, Рибам не варто втручатися, якщо інші категорично проти. В цьому випадку краще зайняти конформістську позицію і зайнятися своїми справами, залишивши життя інших людей на їх власний розсуд. Через деякий час оточуючі все одно визнають, що Риби мали рацію. Така стратегія допоможе Рибам завоювати найсильніший авторитет, якого не було ніколи за останні років 12, і тоді життя представників знака круто зміниться на краще.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Діви: доленосні події, шанс на любов і вигідні можливості

Самотнім Рибам в цей час варто частіше дивитися вглиб себе. Сімейні Риби зможуть діяти вільніше, тому що в сім'ї все буде більш-менш стабільно.

У сфері професійної діяльності слід дотримуватися раніше визначеної стратегії, але не перекривати собі шлях до нового. Рибам завжди варто тримати напоготові альтернативу і бути готовими діяти.

З червня по жовтень 2022 року Риби отримають максимально збалансований час, коли всі сфери життя будуть врівноважені. Гарний час для відпочинку, релаксації, косметології, пластичної хірургії. На початку осені Рибам варто звернути увагу на своє самопочуття і зайнятися своїм здоров'ям, наприклад, поїхати на води.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Раків: радикальні рішення, відпочинок за кордоном і здійснення бажань

До чого б в цей час не прагнули Риби, які б цілі не ставили перед собою, вони зможуть підібрати ключі від всіх замків, тому всі двері будуть відкриті перед ними.

Заключна частина 2022 року стане для Риб нетривіальним періодом. Тут число доленосних подій мінімізується, часто доведеться діяти не за наміченим планом, проте в цьому не буде нічого поганого. Рибам варто намагатися діяти правильно і не говорити нічого зайвого, і цього буде достатньо, щоб вони могли орієнтуватися в тому, що відбувається і не помилятися.

Період цікавий тим, що в професійній діяльності можливі унікальні ситуації. Але багато чого буде залежати від дій в попередні місяці.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Тельця: неймовірний успіх в кар'єрі та особистому житті

В цілому, фінал 2022 року буде вдалий для всіх знаків Зодіаку, але Риби будуть домінувати, тому що Юпітер, планета великого щастя, повернеться їх знак. Відчується це не відразу, тому зірки рекомендують діяти виважено і обережно, особливо в сфері особистих відносин, де теж з'являться нові, раніше невраховані фактори. Якщо Рибам запропонують зіграти в незнайому гру, варто погоджуватися, але не робити великих ставок. Обставини будуть на стороні Риб, що б вони не вирішили.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти