Гороскоп на 2022 рік для Скорпіона: щастя всього життя і непередбачувані повороти долі

17 грудня 2021, 06:27оновлено 3 лютого 2022, 19:18
36865
Влад Росс розповів, чого очікувати Скорпіонам в новому 2022 році.
гороскоп 2022 Скорпіон
Гороскоп на 2022 рік Скорпіон / depositphotos.com/

2022 рік для Скорпіона стане збалансованим періодом життя. Втім, більшою мірою це буде позитивний період, ніж негативний. Рік буде відзначений вдалими збігами обставин і дрібними турботами, які будуть постійно відволікати увагу.

Сатурн і Юпітер – головні покровителі року – практично не зроблять негативного впливу на цей знак зодіаку, тому Скорпіону завжди доведеться покладатися на власні сили. Це - не мінус. Навпаки, така ситуація надасть Скорпіону більше свободи і можливостей, і все буде залежати виключно від нього самого.

З іншого боку, положення Марса, управителя Скорпіона, буде таким, що перевага в конфліктних ситуаціях буде у ворогів цього знака. Скорпіон точно буде знати, хто правий, але довести це оточуючим буде не завжди легко.

Через вплив Місяця, що відповідає за проблеми і страхи цього знака, емоційні спалахи Скорпіона в 2022 році часто будуть деструктивними, тому можуть руйнуватися відносини з родичами, дітьми і подружжям. Тому важливо тримати себе в руках, але без фанатизму, не перегравати. Ризик далеко не завжди буде виправданий.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Козерога: доленосні рішення і каскад змін

Період з початку 2022 року і по квітень дозволить Скорпіону перейти на новий рівень розуміння навколишнього світу. Незважаючи на високу динаміку, цей час стане досить споглядальним. Скорпіону не варто чинити опір, якщо раптом виникне бажання побути на самоті і зайнятися якоюсь медитативною справою, якою раніше не доводилося займатися.

Період кінця весни-початку літа для Скорпіона буде особливо яскравим, емоційним і велелюбним. В цей час Скорпіон може знайти любов і щастя свого життя. Але при цьому важливо контролювати себе, оскільки події будуть розвиватися дуже бурхливо, і Скорпіон може занадто увійти в азарт і програти всі свої статки. Обов'язково потрібно сублімувати свою кипучу енергію.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Скорпіона: щастя всього життя і непередбачувані повороти долі

Самотнім Скорпіонам зірки радять частіше вибиратися з дому, оскільки саме в цей час вони можуть зустріти своє щастя, секс, любов, пристрасть, які завжди так потрібні представникам цього знака.

Серпень-жовтень для Скорпіона майже не будуть відрізнятися від попереднього етапу, але деякі обставини зміняться. Наприклад, Скорпіону доведеться частіше стримувати себе. Наскільки це буде виходити - буде залежати тільки від особистих якостей, зовнішні фактори тут не допоможуть.

Якщо у Скорпіона є своя справа, то в цей час потрібно її продовжувати, рухаючись раніше наміченим курсом. Тим представникам знака, у яких немає свого бізнесу, зірки радять дивитися на світ ширше – можливо, вони давно щось упускають, а тому їх діяльність розвивається сама по собі, без особливого задоволення і завзяття представників знака.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Терезів: вигідні пропозиції, вдалий збіг обставин і складні ситуації

У конфліктних ситуаціях Скорпіон буде попереду своїх опонентів, але це не означає, що будь-яке завдання слід зводити до прямого зіткнення. В окремі моменти ця тактика буде продуктивною, але не завжди.

Заключний етап року, листопад-грудень, для Скорпіона буде непередбачуваним. Все буде залежати від рішень, які приймалися раніше протягом року.

Якщо самотні Скорпіони до цього часу не змінили свій статус, то в кінці року Тигра вони навряд чи зможуть чогось домогтися в цій сфері. Якщо буде втрачено зоряне літо, то в кінці року буде нічого ловити. Хоча є ймовірність, що новорічна ніч зробить подарунок, і щось все-таки зміниться на краще.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Діви: доленосні події, шанс на любов і вигідні можливості

Сімейним Скорпіонам в кінці року буде простіше, оскільки у них будуть не тільки конкретні цілі, але і очевидні методи їх досягнення.

У професійній діяльності під кінець року можна розраховувати на приємні несподіванки, але вони повинні сприйматися лише як бонуси. Взагалі, основа успіху Скорпіона в 2022 році – грамотний розподіл фінансових потоків і здатність в кожен момент часу віддавати всю увагу своїй справі.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти