Гороскоп на 2022 рік для Скорпіона: збільшення доходів, довгоочікувана пропозиція і найкращі дні

8 грудня 2021, 15:37оновлено 10 грудня 2021, 07:56
Кардинальні зміни, додатковий заробіток або ризик махінацій - що чекає Скорпіонів в 2022 році.
Гороскоп 2022 Скорпіон
Гороскоп на 2022 рік Скорпіон / depositphotos.com/

Рік Чорного Водяного Тигра принесе в життя представників знака стихії Води неймовірні зміни в кожній життєвій сфері. Скорпіони будуть націлені на партнерство і зможуть зустріти свою другу половинку або укласти вигідні ділові контракти.

Про те, що в наступаючому році обіцяє представникам зодіакального кола Бик, читайте в нашому матеріалі: Слов'янський гороскоп на 2022 рік: кому Златорогий Тур принесе неймовірну удачу і щастя.

Гороскоп на 2022 рік Скорпіон

У 2022 році Скорпіони не будуть противитися змінам, які стрімко входять в їх життя. Такі зміни змусять представників знака по-іншому поглянути на звичні речі і переглянути погляди на життя, цілі і пріоритети.

Ви більше не будете закривати очі на речі, які вас не влаштовують і твердо відстоювати свою точку зору. Ви відчуєте бажання зростання і розвитку, не виключені зміна місця роботи або діяльності. Багато часу Скорпіони будуть приділяти зовнішньому вигляду - відвідування спортзалу, зміна зачіски і стилю одягу.

Найуспішніші місяці для Скорпіонів - січень, березень, квітень. А ось утриматися від ризикових заходів і взагалі знизити активність зірки радять в серпні і початку жовтня. У цей період варто відпочити від роботи і відправитися у відпустку.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Стрільця: успіхи в кар'єрі, великий прибуток і найкращі дні

Гороскоп на 2022 рік – Скорпіон-жінка

Чорний Водяний Тигр зарядить представниць водяного знака упевненістю в собі і власних силах. Ви зможете поставити цілі, і йти в напрямку мрії не помічаючи перешкод.

2022 рік стане періодом, коли жінки зможуть розширити своє коло інтересів. Не виключені цікаві знайомства, багато з яких будуть ще й корисними. Крім того, в вас може прокинутися бажання до навчання. Не варто ігнорувати його, адже отримані знання знадобляться в майбутньому.

У другій половині року фінансове становище Скорпіонів зміцнитися. Влітку необхідно визначити для себе пріоритетний напрямок і вкладати в нього всі сили, не розпорошуючись на другорядні завдання. В особистому житті не виключено знайомство, яке переросте в серйозні відносини.

Гороскоп на 2022 рік – Скорпіон-чоловік

У 2022 році чоловіки Скорпіони будуть йти до своїх цілей, продумуючи кожен крок. Уміння тримати в секреті ваші плани може зіграти на руку. У вас буде козир в рукаві, який допоможе залишити конкурентів далеко позаду.

Під впливом урану в Тільці представники знака можуть відчути, що рутинна робота почала втомлювати. Нестандартні рішення допоможуть знайти додаткові джерела заробітку і зміцнити матеріальне становище.

Зірки попереджають Скорпіонів, що 2022 рік не найкращий для масштабних починань. Краще сконцентруватися на поточних проектах і довести їх до кінця.

У період з березня по червень з обережністю ставитеся до привабливих пропозицій, вони можуть виявитися не такими вже вигідними. Наприкінці літа можливий конфлікт з керівництвом.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Діви: вигідні можливості, непередбачені витрати та найкращі дні

Фінансовий гороскоп Скорпіон на 2022

Розслабитися в рік Тигра не вийде, як би цього не хотілося. Скорпіони більшу частину часу будуть приділяти роботі. Однак у кожного буде стимул і можливості, щоб проявити себе по максимуму. Результати не змусять себе чекати - не виключено підвищення по кар'єрних сходах або значне збільшення доходу.

Фінансове становище Скорпіонів порадує стабільністю. Коштів буде вистачати не тільки на найнеобхідніше, але також на відпочинок і розваги. Ви зможете побалувати себе великою покупкою або вигідно вкласти кошти в прибутковий проект.

Найвигідніші пропозиції додаткового заробітку варто очікувати в в квітні і травні. А ось вже восени до будь-яких пропозицій варто ставитися насторожено - підвищується ризик стати жертвою обману і махінацій.

Любовний гороскоп на 2022 рік - Скорпіон

Вільним представникам знака стихії Води приємних змін в особистому житті варто очікувати вже навесні. Не виключено зустріч з людиною, яка зможе привнести у ваше життя яскраві фарби і позитивні емоції.

З самого початку року Юпітер оселиться в Рибах і буде підштовхувати Скорпіонів до романтичних відносин. У 2022 році ви можете відчути бажання перейти на більш серйозний рівень відносин – можливі, як і офіційне оформлення відносин, так і переїзд в спільне житло з партнером.

Шанси отримати пропозицію руки і серця підвищуються у тих Скорпіонів, чиї відносини почалися до 2022 року. Тому, хто почав відносини недавно, потрібно придивитися один до одного і перевірити свої почуття.

Кращі дні для Скорпіонів в 2022 році

січень - 1, 10, 20.

лютий - 2, 6, 16.

березень - 3, 5, 15.

квітень - 2, 18, 29.

травень - 4, 9, 27.

червень - 5, 9, 23.

липень - 3, 20, 30.

серпень - 14, 16, 26.

вересень - 3, 14, 22.

жовтень - 10, 12, 19.

листопад - 3, 9, 12.

грудень - 4, 9, 31.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти