Гороскоп на 2022 рік для Стрільця: здійснення бажань і доленосна зустріч

18 грудня 2021, 08:05оновлено 3 лютого 2022, 19:16
Влад Росс розповів, який рік очікує представників знаку стихії Вогню.
гороскоп 2022 Стрілець
Гороскоп на 2022 рік Стрілець / depositphotos.com/

Стрільця чекає чудовий, успішний і супер-класний рік. У 2022 році Стрільця буде супроводжувати удача, особливо в кар'єрі і фінансових справах. Меркурій, зазвичай послаблює позиції цього знака Зодіаку, буде посилений Юпітером, управителем Стрільця.

В результаті в руках Стрільця сконцентрується набагато більше фінансових можливостей, ніж раніше, тому сміливо можна планувати розширення бізнесу. Важливо, що при цьому для Стрільця не буде ніяких обмежень.

Пильну увагу цьому знаку слід звернути на сферу особистих відносин: через несприятливе положення Місяця можливі неконтрольовані спалахи емоцій, причому і у самого Стрільця, і у людей з його оточення.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Водоліїв: кар'єрні успіхи, нереальна харизма та унікальні можливості

З огляду на загальну характеристику року Тигра, Стрільцеві можна обрати будь – яку тактику, хитрувати або проявляти благородство, шукати обхідні шляхи або заручатися підтримкою союзників-так чи інакше 2022 рік обіцяє масу значущих подій. А оскільки Стрілець в цьому буде не самотній, намічається серйозна конкуренція. Втім, тих, хто буде рухатися в одному напрямку зі Стрільцем і буде розділяти його цінності, теж буде достатньо в його оточенні.

Період з початку січня і до середини квітня 2022 року для Стрільця буде цікавий тим, що він виявиться одним з небагатьох знаків, цілком розуміють суть того, що відбувається. У сфері професійної діяльності це дозволить передбачити багато спірних ситуації і підготуватися до змін, які для інших стануть несподіванкою.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Козерога: доленосні рішення і каскад змін

З іншого боку, в цей період Стрільцю не варто грати в доброго самаритянина. Покровитель періоду хоча і тяжіє до благородства, але не терпить проявів слабкості. Саме тому допомагати іншим слід тільки в тому випадку, якщо Стрілець беззастережно впевнений у своїй позиції.

Друга половина квітня-липень для Стрільця обіцяють бути спокійнішими, але краще не поспішати розслаблятися. На перший план в цей час вийдуть фінансові питання, а пов'язані з ними процеси досягнуть пікових значень збагачення. Ризикувати в цей період не слід, а ось прагматично займатися фінансами абсолютно сприятливо. В основі рішень повинен лежати докладний прорахунок ситуації. Заздалегідь слід продумати кілька стратегій і не боятися "міняти коней на переправі".

У сфері особистих відносин у Стрільця все буде не дуже стабільно, але навряд чи його це напружить.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Риб: доленосні події і кардинальні зміни

З кінця літа і по жовтень Стрільцеві доведеться остаточно визначитися з пріоритетами, інакше обставини перестануть складатися на його користь. Зірки рекомендують приділити увагу здоров'ю і ні в якому разі не перепрацьовувати.

У сфері особистих відносин все нарешті стабілізується. Важливо постаратися не ходити навколо так близько, втім, діяти навпростець зовсім необов'язково.

У сфері трудової діяльності варто приділити увагу фінансам і ні в якому разі не робити те, чого б не зробили опоненти. Як мінімум, ні в якому разі не варто ризикувати, особливо граючи на чужому полі. За кордон в цей час не варто їздити.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Діви: доленосні події, шанс на любов і вигідні можливості

У період з листопада і до кінця 2022 року у більшості людей з оточення Стрільця складеться сприятливе враження про нього. Можливі дуже хороші ситуації особистого плану, особливо удача буде благоволити самотнім Стрільцям - в поїздках і подорожах вони можуть зустріти свою долю. Сімейним Стрільцям не варто зупинятися на досягнутому – вони можуть домогтися нових висот в реалізації власних бажань. Якщо вони дійсно чогось захочуть, їх ніхто не зупинить.

У кар'єрі в кінці року все буде залежати виключно від самого Стрільця. Єдиної вірної стратегії не буде. Якщо Стрілець займає керівну посаду або володіє бізнесом, йому слід частіше звертати увагу на дрібниці. Іншим Стрільцям зірки рекомендують підвищувати кваліфікацію і вимагати від начальства підвищення зарплати, а також перспектив розвитку.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти