Гороскоп на 2022 рік для Тільця: підвищення зарплати, доленосне рішення і найкращі дні

2 грудня 2021, 17:37
Які кардинальні зміни чекають Тільців в 2022 році.
Гороскоп 2022 Телець
Гороскоп на 2022 рік Тілець / ua.depositphotos.com

Представникам земної стихії в 2022 році слід підготуватися до того, що не все буде діставатися на блюдечку з золотою облямівкою, для того, щоб досягти успіху, потрібно гарненько попрацювати. Втім, нагорода за наполегливу працю не змусити себе чекати.

Про те, що Новий рік 2022 приготував знакам зодіаку в плані фінансів і кому пощастити зміцнити матеріальний добробут, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп 2022: кому зі знаків посміхнеться грошова удача в рік Тигра.

Гороскоп 2022 для Тільця

Всі найважливіші події для Тільців відбудуться в перші шість місяців 2022 року. Ваша ділова активність в лютому принесе свої плоди вже в літній період. У лютому представники знака будуть настільки завантажені роботою, що часу на Інші сфери життя буде катастрофічно не вистачати. Любов і романтичні відносини відійдуть на другий план. Зірки радять в такому напруженому графіку не забувати про баланс робота-відпочинок, щоб не вигоріти і не заробити нервове виснаження і постійний стрес.

Гороскоп 2022 - Тілець-жінка

2022 рік для представниць земного знака виявиться часом кардинальних змін в особистому житті. Ви можете зустріти людину, з яким заходите зв'язати свою долю. Щоб досягти гармонії і взаєморозуміння з партнером необхідно стримати свою впертість і навчитися йти на компроміси.

Період з січня по березень – ідеальний для романтичних подорожей з коханим. Друга половина року відмінно підходить для заміжжя. Доленосні рішення жінки-Тільці можуть прийняти в травні або листопаді.

Лютий стане найуспішнішим місяцем в плані кар'єрного зростання. Ви зможете продемонструвати свої професійні навички і домогтися підвищення.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Близнюків: викриття секретів, щасливий випадок та найкращі дні

Гороскоп на 2022 рік - Тілець-чоловік

У перші шість місяців 2022 року перед чоловіками Тільцям відкриваються реальніше перспективи кар'єрного зростання. Підвищення по службі можна домогтися, проявивши завзятість і працьовитість. Запасіться терпінням, начальство обов'язково оцінить ваші праці і це відіб'ється не тільки на ваших професійних досягненнях, а й на розмірі заробітної плати. До середини червня потрібно з обережністю ставитися до привабливих пропозицій, які обіцяють неймовірну вигоду.

У 2022 році у Тільців з'являються можливості кардинально змінити своє життя: змінити роботу, сферу діяльності або офіційно оформити відносини. Зважитися на подібне буде непросто, але Тигр обов'язково обдарує удачею сміливих і динамічних.

У другій половині року можна зменшити оберти і більше часу присвятити відпочинку. Сприятливими будуть як невеликі поїздки, так і подорожі.

Фінансовий гороскоп на 2022 рік - Тілець

У першому півріччі у Тільців є всі шанси зміцнити своє матеріальне становище. Важливо пам'ятати, що йти на ризик варто тільки якщо ретельно обдумали всі за і проти. Ваше прагнення до збагачення може зіграти злий жарт і привести до серйозних збитків. Не виключено, що вам доведеться позичати гроші або оформляти кредити.

Вже з другої половини червня і до кінця вирішувати фінансові питання буде легше. Це час, коли сприятливо відмовлятися від колишніх фінансових звичок і пробувати нові види заробітку.

Любовний гороскоп на 2022 рік - Тілець

На початку року весь фокус уваги Тільців буде зміщений на професійну діяльність. Однак в березні чоловіки Тільці можуть зустріти людину, до якої запалають почуттями. Але ці відносини незабаром принесуть розчарування. У другій половині року представники знака відчують бажання серйозних відносин. На початку осені і до кінця жовтня представники знака стихії Землі можуть розраховувати на цікаві знайомства, а ось вже з 25 жовтня може стати ребром питання офіційного оформлення відносин.

Найкращі дні для Тільців в 2022 році по місяцях

січень - 2, 11, 25.

лютий - 7, 21, 26.

березень - 6, 11, 25.

квітень - 3, 7, 22.

травень - 4, 19, 27.

червень-1, 15, 24.

липень - 6, 13, 21.

серпень - 4, 9, 17.

вересень - 5, 4, 28.

жовтень - 2, 4, 28.

листопад - 7, 11, 26.

грудень - 5, 18, 23.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти