Гороскоп на 2022 рік для Терезів: грошовий достаток, крутий поворот у відносинах і найкращі дні

7 грудня 2021, 20:37оновлено 10 грудня 2021, 07:56
Кар'єрні амбіції, міцна дружба і відносини з впливовою людиною - що 2022 рік приготував для Терезів.
Гороскоп на 2022 рік ваги
Гороскоп на 2022 рік ваги / depositphotos.com/

У 2022 році представники знака стихії Повітря будуть більше зосереджені на зміцненні матеріального становища. Вийде розрахуватися з боргами і кредитами і зробити велике придбання.

Про те, кому китайський гороскоп обіцяє удачу, благополуччя і міцне здоров'я, читайте в нашому матеріалі: Східний гороскоп 2022: кого зі знаків чекає неймовірна удача в рік Тигра.

Гороскоп на 2022 рік для Терезів

У наступаючому році Терезам необхідно заглянути вглиб себе і розібратися зі своїми істинними бажаннями. Ваша впевненість в собі підвищиться, а збільшені амбіції допоможуть досягти великих професійних успіхів. Активність та ініціативність стають запорукою зростання матеріального достатку.

У 2022 році Терезам потрібно бути обережними з обіцянками. Завжди розраховуйте свої можливості. Не виключено, що відносини з начальством будуть не з легких, проте це не повинно налякати вас. У вашому оточенні незабаром з'явиться людина, яка розділяє ваші погляди на життя. Вас буде пов'язувати міцна дружба.

Зірки радять представникам повітряного знака розписати докладний план і слідувати йому, незважаючи на складнощі і негаразди, які можуть виникнути на шляху. Обов'язкові пункти плану повноцінний відпочинок, подорожі та зустрічі з близькими друзями та однодумцями.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Скорпіона: збільшення доходів, довгоочікувана пропозиція і найкращі дні

Гороскоп на 2022 рік – Терези-жінка

У наступаючому році "повітряних" жінок очікують приємні зміни в житті. Ви будете рішуче відстоювати свою точку зору і зможете домогтися бажаного, заручившись підтримкою Чорного Водяного Тигра.

У перші шість місяців Терезам буде надзвичайно важливо відчувати підтримку найближчих людей і друзів. Вже з січня вас можуть чекати найрізноманітніші події і не всі з розряду приємних. У найважчих моментах прислухайтеся до інтуїції, вона допоможе вибрати правильне рішення.

З червня по листопад вплив Сатурна змусить переглянути свої витрати, збільшить мотивацію і допоможе стати більш дисциплінованими. У цей період ваш авторитет може зміцнитися, а з ним прийти нова посада і підвищення матеріального добробуту.

Гороскоп на 2022 рік – Терези-чоловік

Незважаючи на труднощі, які випадуть на долю представників знака в цьому році, чоловіки знака стихії Повітря будуть наполегливо йти до успіху. Такі цілеспрямованість і завзятість будуть винагороджені – вас чекає стрімкий кар'єрний ривок і зміцнення фінансового становища.

Реалізувати задумане вийти в період з січня по червень. Однак це буде непросто. Найважчий період для Терезів випадає на середину весни і початок літа.

Вплив Юпітера допоможе чоловікам обзавестися корисними знайомствами і зв'язками, а Марс сприятиме в досягненні бажаного без конфліктів.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Тільця: підвищення зарплати, доленосне рішення і кращі дні

Фінансовий гороскоп Терези на 2022 рік

На початку року Терезам доведеться несолодко. Вам належить грамотно розподіляти сили і час, щоб досягти успіху і обійти конкурентів. У цей період безпечність і легковажність можуть нашкодити професійній діяльності.

Ваші амбіції і посягання на роль лідера можуть зіпсувати відносини з колегами і начальством. Така поведінка в травні може привести до серйозного конфлікту і втрати не тільки роботи, але і репутації. Гнучкість і дипломатичність в спілкуванні з оточуючими – запорука вашого професійного успіху.

Фінансове становище буде радувати стабільністю до 2023 року. Ви зможете грамотно розпорядитися коштами, не витрачаючи їх на непотрібні речі.

Любовний гороскоп 2022-Терези

Зірки рекомендують Терезам в наступаючому році іноді відволікатися від роботи і приділяти увагу особистому життю. Тим більше що у вас в рік Тигра є всі шанси познайомитися з впливовою людиною і побудувати міцні відносини. Ця доленосна зустріч може відбутися в ділових колах: на корпоративі, спеціалізованому заході, конференції. Не виключено, що ви возз'єднаєтеся з людиною з минулого і дасте вашим відносинам ще один шанс.

Сімейні Терези велику увагу приділятимуть питанням матеріального характеру. Не виключено підвищення заробітної плати чоловіка і це допоможе зробити відносини якісніше і зміцнити зв'язок. Не виключені круті повороти в подружніх відносинах і щоб повернути колишню пристрасть доведеться докласти чимало зусиль.

Кращі дні для Терезів в 2022 році

  • січень - 2, 10, 25.
  • лютий - 6, 16, 21.
  • березень - 2, 18, 31.
  • квітень - 4, 16, 30.
  • травень - 6, 20, 30.
  • червень - 9, 18, 30.
  • липень - 5, 19, 30.
  • серпень - 1, 13, 29.
  • вересень - 3, 16, 28.
  • жовтень - 3, 18, 27.
  • листопад - 3, 21, 27.
  • грудень - 1, 14, 27.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти