Гороскоп на 2022 рік для Терезів: вигідні пропозиції, вдалий збіг обставин і складні ситуації

16 грудня 2021, 20:37оновлено 3 лютого 2022, 19:19
До чого варто приготуватися Терезам в 2022 році розповість астролог Влад Росс.
гороскоп 2022 ваги
Гороскоп на 2022 рік ваги / depositphotos.com/

Гороскоп для Терезів на 2022 рік – вельми негативний, спірний, з мінімумом позитивних моментів. Це буде обумовлено тим, що Марс, що обмежує можливості цього знака зодіаку, посилить свої позиції.

Однак і Сатурн - активатор Терезів - теж отримає посилення енергетики за рахунок сформованої астрологічної обстановки у Водолії. Це призведе до того, що в житті Терезів будуть проявлятися різноспрямовані вектори – будуть серед них і позитивні, але більше все-таки негативних.

Незважаючи на те, що характеристика цього річного циклу в більшій мірі негативна, Терезів з бурхливого моря подій буде вивозити вітрило і правильний напрямок вітру.

У сфері професійної діяльності у Терезів все складеться вельми цікаво. Буде відбуватися настільки багато подій і можливостей, що Терези чисто фізично не зможуть взяти участь у всьому, що буде відбуватися навколо них. Буде безліч пропозицій, але Терези можуть вибрати найгірше з них. Тому представникам цього знака слід бути максимально перебірливими.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Козерога: доленосні рішення і каскад змін

Втім, нічого страшного в цьому немає. Правильна розстановка пріоритетів і стратегія стане запорукою успіху Терезів, навіть незважаючи на те, що рік не особливо вдалий для них.

Якщо Терезам буде здаватися, що навколо них все спокійно, значить, вони щось роблять неправильно. Як вирішити проблему - підкажуть близькі та друзі. Однак Терезам не варто повністю покладатися на чию б то не було думку.

Період з початку року і до кінця березня допоможе Терезам опинитися в потрібному місці в потрібний час. Тому сприятливими будуть подорожі в цей час.

Якщо у Терезів є свій бізнес, їм слід докласти максимум зусиль - надалі окупиться кожна крапля поту. Якщо ж представники знака працюють в компанії, то їм слід бути уважними, але не підозрілими.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Лева: зоряний час, приємні зміни і справжнє щастя

Період з квітня по липень для Терезів обіцяє бути спокійніше, ніж початок року, але розслаблятися буде рано. Терезам потрібно буде продовжувати йти вперед, а, стикаючись з перешкодами, обходити їх. Сила Терезів буде полягати в можливості йти по будь-якому шляху і все одно домагатися бажаного результату. Питання про те, скільки сил витратити, буде повністю залежати від самих Терезів – адже важлива буде саме дорога, а не фінал цього року.

З серпня по жовтень 2022 року Терези будуть перебувати в підвішеному стані. Все буде складно, і напруга буде підвищеним. У цей час можливе звільнення і складні ситуації в сім'ї. Найбільшої уваги зажадають питання приземленого характеру.

Якщо Терези зайняті особистим бізнесом, їм варто в цей період дивитися на ситуацію якомога ширше. Найкращим рішенням для них може стати прямолінійність у всьому і з усіма. Терезам, які працюють в компанії або організації, зірки радять стати максимально активними восени-2022.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для всіх знаків: Рибам можна позаздрити, а Діві - поспівчувати

Заключний етап 2022 року для Терезів буде найбільш збалансованим, а за динамікою співпаде з початком 2023 року. Їх підхопить ураган подій, і на цей раз Терези будуть знати, де вірний напрямок. У цей час можуть відбутися масштабні події, здатні змінити долю Терезів і їх оточення.

У сфері професійної діяльності в кінці листопада-грудні слід спробувати відійти від шаблонів і подивитися на ситуацію з різних ракурсів. У фінансовому плані не варто скупитися, але все одно слід уникати недоцільних витрат. Що ж стосується сфери особистих відносин, то вона сама підштовхне до потрібних висновків, і останнє слово буде за Терезами.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти