Гороскоп на 2022 рік для Водоліїв: кар'єрні успіхи, нереальна харизма та унікальні можливості

18 грудня 2021, 20:37оновлено 3 лютого 2022, 19:15
Успіхи в кар'єрі і провал в особистому житті - яким будемо рік Тигра для Водоліїв - розповів Влад Росс.
гороскоп 2022 Водолій
Гороскоп на 2022 рік Водолій / depositphotos.com/

Після суперуспішного року Водолія в 2022-му спіткає невдача. Одна з домінуючих планет циклу - Сатурн - є управителем Водолія і буде перебувати в його знаку. А Сатурн - це планета нещастя. При цьому Юпітер, планета великого щастя, піде. Вплив Сатурна збільшиться настільки, що Водолій зможе керувати часом – він зможе приборкати обставини і знизити динаміку подій, коли це буде потрібно.

Сонце, що відповідає за обмеження можливостей Водолія, також буде посилено взаємним впливом планетарних аспектів. В результаті все виявиться не так просто, як того хотілося б.

У плані професійної діяльності 2022 рік для Водолія буде продуктивним, адже, як не крути, Сатурн – це також планета кар'єри. Так, Водолію буде жорстко, важко, будуть перешкоди, але кар'єра буде просуватися.

читайте такожРетроградна Венера 2021: Овнам - переживання, Дівам - випробування, Водоліям - інтриги

Якщо ж Водолій буде сидіти на місці в 2022 році, то навряд чи для нього що-небудь зміниться. Все те, що було розпочато Водолієм в 2021 році, слід продовжити і в 2022, не варто йти з наміченої колії.

За сферою міжособистісних відносин Водолія частіше доведеться спостерігати і аналізувати її, ніж діяти. Особливих труднощів в цьому не передбачається, але, щоб досягти бажаного, доведеться прикладати зусилля і діяти незвичайними способами.

Період з січня по середину квітня для Водолія буде спокійним – спокійніше, ніж для більшості інших знаків Зодіаку. Він сміливо може розслабитися в цей час і виїхати на відпочинок. Або ж в цей час Водолій може скористатися можливістю і зайняти домінуючу позицію в сфері професійної діяльності за рахунок того, що йому буде простіше отримати бажане.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Терезів: вигідні пропозиції, вдалий збіг обставин і складні ситуації

Далі Водолію слід ставити планку вище і кувати залізо поки гаряче. Якщо в цей час в його оточенні з'являться обманщики, Водолій легко зможе вичислити їх.

Зірки радять в цей період бути м'якше з близькими і з тими, хто жадає уваги Водолія. Не варто поспішати на початку року, приймаючи важливі рішення. Не варто також особливо радитися з іншими – Водолій сам прекрасно знає, що йому робити. На початку року всі завдання доведеться вирішувати самостійно - це дещо сповільнить Водолія, але дасть йому унікальний досвід і дозволить в майбутньому уникнути критичних помилок.

З другої половини квітня і до середини липня Водолію доведеться змиритися з деякими втратами. У цей час не можна вкладати гроші в неперевірені проекти, хоча, можливо, вони будуть здаватися привабливими – це буде помилка.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Скорпіона: щастя всього життя і непередбачувані повороти долі

Все, що в цей період виявиться за бортом у Водолія, давно пора відпустити. Гороскоп рекомендує не приділяти багато часу подібним ситуаціям. Адже, по-перше, все і так нормалізується без зусиль з боку Водолія. А, по-друге, наступні події року нададуть Водолію інші унікальні можливості.

Самотні представники знака навесні-влітку будуть щасливі, незважаючи ні на що. У цей час вони зможуть зустріти свою долю.

У сімейних Водоліїв буде можливість отримати позитивні емоції в межах їх сімейного вогнища. Для цього потрібно залишатися собою і не стояти осторонь,якщо у вас на очах почне розгоратися конфлікт.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Лева: зоряний час, приємні зміни і справжнє щастя

Водолію в цей час часто доведеться виступати в ролі судді, арбітра в суспільстві. Це дуже велика відповідальність, тому що іноді від слів Водолія буде залежати цілий ланцюг прийдешніх подій. Водолія, щоб зрозуміти, наскільки він правий в тій чи іншій ситуації, досить буде спробувати подивитися на себе з боку.

Друга половина літа і початок осені змінять кардинально пріоритети Водолія. Якщо перша половина року була сфокусована на особистості самого Водолія і його відносинах, то в другому півріччі потрібно максимум часу приділити роботі і життєвим перспективам. У хвилини відпочинку Водолія варто присвятити себе незвичайним заняттям, наприклад, медитації, масажу, йозі.

Якщо у Водолія є особистий бізнес, йому варто в другому півріччі постаратися частіше вести переговори, адже його сильною стороною стане харизма і гнучкість. Навіть якщо раніше все було інакше, Водолій зуміє напрацювати в собі ці якості.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Овна: успіх в бізнесі, грошова удача і привабливі можливості

Водоліям, які працюють в організації або компанії, зірки рекомендують або докласти максимум зусиль для отримання нового місця, або реалізувати авантюру, яка давно нудиться в їх думках і не дає спокою з 2021 року. Обставини можуть змінюватися, але вектор буде один, і, слідуючи йому, Водолій доб'ється бажаного.

Концептуальним моментом в цей час для Водолія стане духовність. Можливо, Водолію просто не вистачає віри в себе, в когось або в щось, і йому представляться час і можливість, щоб виправити це.

З середини жовтня до кінця 2022 року Водолій буде точно знати, чого хоче. У цей період труднощі не передбачаються-все буде непросто, але переборно. Водолію важливо діяти, допомагати іншим, шукати альтернативні можливості. Цей період найбільш вдалий для бізнесу.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Близнюків: важливі події і кардинальні зміни

В цілому, в 2022 році Водолія не дуже буде фартити в особистому плані, але в кар'єрі все буде чудово. І кінець року не так буде підходити для любові, як для налагодження відносин з родичами і планування важливих сімейних заходів.

В кінці року будь-яке рішення Водолія матиме значні наслідки, і це потрібно враховувати. В цілому, до завершення річного циклу всі процеси в житті Водолія стабілізуються, але не всі будуть значущими. В цьому і буде полягати місія Водолія на даному етапі – відокремити зерна від плевел, значуще від незначимого. Якщо Водолій відкритий новому і розуміє цінність чужих зусиль, це не стане проблемою для нього.

2022 рік для більшості Водоліїв завершиться виключно позитивно. Поганий старт, зате прекрасний фініш року.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти