Гороскоп на 2022 рік для Водоліїв: покупка квартири, успіх в грошах і найкращі дні

9 грудня 2021, 18:47оновлено 10 грудня 2021, 09:30
Пропозиція руки і серця, кар'єрний зліт або втілення задуманого - що рік Тигра приготував для Водоліїв.
гороскоп 2022 Водолій
Гороскоп на 2022 рік Водолій / depositphotos.com/

У 2022 році Рік Тигра подарує представникам повітряного знака безліч можливостей, які допоможуть змінити життя в кращу сторону. У професійних і любовних відносинах зміни можуть бути просто-таки запаморочливими.

Про те, кому наступаючий рік принесе матеріальну стабільність, а кому пощастить примножити добробут, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп 2022: кому зі знаків посміхнеться грошова удача в рік Тигра.

Гороскоп на 2022 рік - Водолій

У 2022 році фокус уваги Водоліїв буде зміщений у бік комфорту і поліпшення житлових умов. Не виключено, що ви інвестуєте в нерухомість і станете власниками квартири або будинку. Ви відчуєте бажання облаштовувати своє гніздечко. Можливо почнете ремонт або зробите перестановку.

У професійній діяльності теж можна розраховувати на успіх. Включайтеся в активну роботу вже з самого початку року, застосовуйте отримані навички та досвід. Проявляйте ініціативу і начальство неодмінно оцінить ваші старання. Не виключені і кардинальні зміни. Водолії можуть повністю змінити сферу діяльності і переключитися на справу в якій хоч і мало досвіду, зате величезне бажання досягти успіхів.

В особистому житті Водоліїв чекають приємні сюрпризи. Не виключена пропозиція руки і серця або поповнення в сімействі.

читайте такожГороскоп на завтра 11 грудня 2021: Ракам – фатальні пристрасті, Терезам - несподівані гроші

Гороскоп на 2022 рік – Водолій-жінка

У рік Тигра жінка повинна вже не мріяти, а активно втілювати в життя задумане. Тим більше, що удача на її боці. Головне правильно розставити цілі і пріоритети і не ухилятися від роботи.

У 2022 році Водолії відчують смак до свободи і повною мірою його зможуть задовольнити подорожі. Поїздка навесні може обернутися вигідними контрактами або новим цікавим знайомством, яке переросте в міцні відносини.

В кінці року жінки Водолії будуть в центрі уваги. Не виключено пропозицію з вигідними умовами праці від впливових людей. Ваші друзі або родичі допоможуть зав'язати корисні знайомства.

Влітку Водолії можуть переглянути свої погляди на відносини, подружнє життя і романтичні залицяння. Це може призвести до радикальних змін.

Гороскоп на 2022 рік – Водолій чоловік

"Повітряні" чоловіки - справжні улюбленці фортуни. Завдяки своїй непробивній харизмі, вам вдасться досягти практично все задумане і втілити в життя сміливі плани.

Весняний період буде вдалим для встановлення ділових зв'язків і контактів. Вам вдасться заручитися підтримкою впливових людей, а ваші ідеї зацікавлять партнерів.

Не виключені привабливі пропозиції. Зірки радять розглянути їх, адже одне з них може відкрити неймовірні перспективи.

Осінь - сприятливий період для спілкування. Ваше коло контактів розшириться і в ньому з'являться цікаві люди.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Риб: казкова любов, збільшення доходів і кращі дні

Фінансовий гороскоп 2022 - Водолій

Щоб домогтися кар'єрних успіхів і забезпечити собі фінансову стабільність Водоліям необхідно гарненько попрацювати в першому півріччі. У цей період сприятливі будуть як і пошук нової роботи, так і підписання важливих контрактів.

З лютого по травень удача посміхнеться і власникам власного бізнесу. Цей період, в який можна активно розвивати свою справу. Ви можете істотно примножити свої капітали, особливо якщо рекламна кампанія виявиться вдалою.

У 2022 році потрібно грамотно планувати бюджет. Щоб зменшити витрати, потрібно знизити кількість імпульсивних покупок і планувати витрати св відповідно до доходів і обов'язкових витрат.

Любовний гороскоп 2022 - Водолій

У рік Тигра удача не відвернеться від Водоліїв і на любовному фронті. Якщо в лютому можливий таємний роман, то вже в березні шанси познайомиться з людиною, яка займе важливе місце у вашому житті, збільшуються.

У період з кінця червня і до середини липня - відмінний час для знайомств і побачень. Романтичні пригоди принесуть вам масу задоволення.

В іншу пору року знайомства можуть закінчитися швидкоплинними романами, без серйозного продовження. У листопаді і грудні Водоліям варто задуматися над помилками у відносинах.

Кращі дні для Водоліїв в 2022 році

  • січень - 3, 17, 29.
  • лютий - 8, 13, 27.
  • березень - 8, 18, 26.
  • квітень - 4, 9, 23.
  • травень - 7, 20, 29.
  • червень - 3, 16, 30.
  • липень - 7, 14, 28.
  • серпень - 6, 10, 25.
  • вересень - 15, 20, 25.
  • жовтень - 5, 17, 31.
  • листопад-9, 23, 27.
  • грудень - 6, 20, 25.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти