Гороскоп на 2023 рік для всіх знаків: Телець стане улюбленцем долі, а Риби – головним лузером року

23 грудня 2022, 06:55
Для Стрільця і Водолія 2023 рік обіцяє бути складним, але світлі смуги обов'язково будуть.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку
Астролог Влад Росс розповів, представники яких знаків зодіаку стануть головними щасливчиками і головними невдахами 2023 року / Главред

Новий 2023 рік буде набагато спокійнішим, аніж попередній. Цього року емоційні відносини між людьми вийдуть на перший план, витісняючи прагматичність. 2023-ий сприятливий для створення і зміцнення сім'ї, зачаття і народження дітей, а також романтичних знайомств.

2023 рік буде особливим, оскільки дві повільні планети – Сатурн і Плутон – перейдуть в інші знаки зодіаку. Планети називають повільними, оскільки Сатурн рухається по одному знаку два з половиною роки, а Плутон змінює знак раз на15-20 років. Перехід Плутона зі знака в знак завжди супроводжується серйозними трансформаціями, які відбуваються поступово.

2023 рік стане першим етапом як мінімум десятирічного періоду великих змін в Україні, у світі та житті кожного з нас.

Невдахи 2023 року:

Рак

Для Рака 2023 рік буде досить спокійним і стабільним періодом, але більшою мірою це стане помітним у другій половині року. Зростання і розвиток у другому півріччі трохи припиняться, і Раку випаде можливість відновити свої сили, отримати задоволення від раніше досягнутого і закріпитися на поточних позиціях. Тому якщо Рак чогось досягне до травня, то далі він спокійно зможе закріпити досягнуте за собою.

Внутрішня потреба в самоті змусить Рака знизити кількість контактів зі своїм оточенням, залишивши лише найважливіші і дорогі серцю.

Сімейні Раки навесні будуть поставлені перед вибором, який змусить їх змінити свою роль у відносинах і звичний сценарій їхнього розвитку. Самотні Раки знайдуть надійного партнера (або партнерку), який буде цінувати Рака. Це стосується не тільки романтичної сфери, а й ділової.

Крім сезонних застуд, здоров'я не сторюватиме проблем і клопоту Раку. Однак для нього становитимуть небезпеку бомбардування міст.

Подорожі на далекі відстані з метою відпочинку і розваг у 2023 році Раку краще не здійснювати. Краще перенести їх на наступний рік, оскільки небезпеки і проблеми при переміщеннях у 2023-му будуть дуже ймовірними. Особливо ймовірні складні ситуації у період коридору затемнень навесні – між 20 квітня і 5 травня.

Ближче до кінця року на багатьох типових Раків чекає початок кар'єрної боротьби з конкурентами за посаду або особливий професійний статус. І результат цього протистояння стане відомий на початку 2024 року.

Фінанси і матеріальна сторона життя будуть стабільними і передбачуваними.

Стрілець

Початок 2023 року для Стрільця стане приголомшливою смугою удачі та везіння. Стрільцю буде катастрофічно щастити до травня, допоки Юпітер залишатиметься в Овні. Далекі подорожі, поїздки, еміграція, навчання, отримання дипломів, вищої освіти, вивчення іноземних мов – у всіх цих справах на Стрільця чекає велика удача. Особливо це стосуватиметься всього, що пов'язано з основним видом діяльності, кар'єрою, діловими починаннями. Стрілець має всі шанси перемагати, причому часто без будь-яких компромісів.

Матеріальне становище Стрільця буде пов'язане з сімейними справами. Можливі непогані доходи від сімейного бізнесу. До Стрільців, які вирішать почати щось нове в своїй професії або відкрити свою справу, успіх прийде тільки за умови, що вони позбудуться стереотипів і стандартних способів мислення.

Також у другій половині 2023 року на Стрільця чекатиме кар'єрне підвищення. В цей час буде дуже і дуже велика удача в зміні роботи і діяльності.

Дружнє оточення Стрільця буде стабільним. А деяка загострена підозрілість змусить із більшою обережністю приймати до свого кола нових знайомих. Внутрішні зміни Стрільця потягнуть за собою і зовнішні зміни, причому це відбудеться дуже швидко.

Особисте життя сімейних Стрільців, як і у тих, що перебувають у романтичних стосунках, потішить стабільністю і передбачуваністю.

Здоров'я також буде стабільно хорошим і особливих проблем не створить.

У поїздках на великі відстані рекомендується бути особливо уважними в період осіннього коридору затемнень у жовтні. Слід бути уважними з документами, паперами, кредитними картами і гаманцями, особливо влітку, в період липня і серпня, оскільки можуть вкрасти речі.

Водолій

Водолію 2023 рік принесе клопоти, пов'язані з сім'єю і родичами. Але високий внутрішній ресурс буде допомагати успішно справлятися практично з будь-якими проблемами, особливо після березня, коли планета нещастя Сатурн залишить знак Водолія. Тому найскладніший період для представників цього знака – січень і лютий аж до середини березня.

Нові вигідні проекти або кар'єрні перспективи дадуть можливість Водолію суттєво поліпшити свої кар'єрні позиції, перспективи і матеріальне становище. Близьке оточення при цьому не тільки надасть допомогу, але й створить можливості для цікавого спілкування. Кар'єрні питання будуть особливо успішно вирішуватися у тих Водоліїв, які будуть спиратися не тільки на свої професійні якості, але й на свою особисту чарівність і доброзичливість по відношенню до керівництва і колег.

Водолії, які перебувають у романтичних стосунках, будуть усіма силами противитися офіційному оформленню цих відносин, пояснюючи свою позицію неготовністю брати на себе відповідальність, оскільки Водолій – це волелюбний знак зодіаку. Та й взагалі, в 2023 році Водолію не буде кортіти будь-що змінювати.

Партнерські стосунки теж будуть у зоні ризику, тому що спад емоцій по відношенню до партнерів змусить Водолія дещо відсторонитися і збільшити дистанцію. Ситуація може змінитися в останній чверті року на краще, коли проблеми з родичами і на роботі відійдуть на другий план. Наприкінці року Водолію можна пропонувати руку і серце.

Здоров'я може підвести тих представників знака, у кого є проблеми з опорно-руховим апаратом у вигляді радикулітів, розтягнень або спазмів. Для підтримки ресурсного стану Водолію рекомендується періодично влаштовувати собі відпочинок, наприклад, у вигляді спа-процедур.

Поїздки на великі відстані з метою подорожей Водолію краще відкласти до 2024 року. Крім того, представникам знака не рекомендується цього року купувати автомобіль, оскільки є ризик розбитися на ньому.

Риби

Всю першу половину 2023 року Риби будуть зайняті гонитвою за щастям і успіхом, які прийдуть до них лише після того, як вони зменшать оберти і займуться своїм внутрішнім станом.

Коло спілкування Риб протягом усього року буде складатися переважно з розумних і інтелектуально розвинених людей із блискучими логічними здібностями, у яких можна багато чому повчитися.

Фінансове становище буде досить стабільним, особливо на початку року, а можливість його поліпшити буде у тих Риб, які зможуть утриматися на плаву і знайти баланс між роботою, відпочинком і особистим життям.

Сім'я і діти створять більшості Риб безліч проблем у другій чверті року. А от стосунки з партнером поступово почнуть поліпшуватися.

Нове романтичне захоплення з подальшим розчаруванням чекає на Риб, які ще не створили тривалих стосунків. А от знайти свою другу половинку зможуть тільки ті, хто відкине звичні стереотипи щодо різниці у віці або соціальному становищі з партнером, оскільки Сатурн входить у знак Риб.

Риби стануть головніми невдахами 2023 року.

Сезонне ослаблення імунітету навесні може створити великі неприємності Рибам, тому слід заздалегідь подбати про своє здоров'я, підтримавши його потрібними вітамінами і мікроелементами, правильним харчуванням і режимом сну. Рибам вкрай важливо гарненько висипатися.

Нейтральним 2023 рік буде для наступних знаків:

Овен

На Овна в 2023 році чекає везіння і удача, він буде улюбленцем долі. Але – тільки до 16 травня. Місяць і Юпітер (планета щастя і успіху) до цієї дати будуть перебувати в знаку Овна, а тому потрібно поспішати скористатися сприятливим періодом, адже потім доведеться маятися.

Головною темою в 2023 році для Овна стануть стосунки, швидше за все, це будуть стосунки в парі, взаємний інтерес, любов, зближення, романтика, пристрасть, ділове партнерство. Все це має бути не тільки у Овнів, що перебувають у пошуку своєї другої половини, а й у тих, хто вже перебуває у стосунках. У Овна відкриється друге дихання, почуття оновляться і вийдуть на новий рівень, він буде отримувати задоволення від спільного проведення часу зі своїм партнером.

У фінансовій сфері в 2023 році на Овна чекає стабільність. Якщо представники знака активно та енергійно візьмуться за якусь справу на початку року, до травня, то в подальшому у них буде стабільне фінансове зростання, тому що Юпітер увійде в знак Тельця, а це дім фінансів для Овна. Тож у Овна в 2023 році є шанс озолотитися і велика можливість отримати хороші гроші.

Крім того, в новому році можливий великий щасливий випадок, коли Овен зірве джек-пот або виграє в лотерею.

З червня 2023 року у Овна з'явиться можливість поліпшити свої житлові умови.

Професійна сфера принесе Овну нові ідеї та цікаві проекти. А от кількість контактів із дружнім оточенням у більшості типових Овнів дещо зменшиться, оскільки на все не вистачатиме часу. Зате кількість контактів перейде в якість.

Подорожі та поїздки в 2023 році можуть принести Овну не тільки задоволення і цікаві враження, а й матеріальну вигоду. Цього року буде дуже багато відряджень, які нададуть масу фінансових можливостей. Не варто відмовлятися від ділових поїздок в інші міста або країни. Особливо вражаюча в цьому плані ситуація складеться восени.

Здоров'я не створить великих проблем Овну. Однак якщо у нього є печія або будь-які проблеми зі шлунково-кишковим трактом, то краще звернутися до лікаря і за потреби зробити операцію. Також Овну слід бути уважним до всього, що пов'язано з офтальмологією. Крім того, для Овна важливо уважніше поставитися до свого раціону харчування, дотримуватися рекомендацій щодо дієт, а також незайвим буде сходити на прийом до нутриціолога.

Близнюки

На Близнюків чекає рік змін. Девіз 2023 року для них – "Труба кличе!". Особливо це буде проявлено на початку року, до 16 травня, поки Юпітер буде перебувати в зодіакальному знаку Овна. У цей час Близнюкам потрібно реалізовувати всі їхні плани, проекти і задуми, оскільки початок року для них супер-класний і прекрасний, а потім, із початку літа, все може бути "за упокій".

Труба, яка буде кликати Близнюків на початку року, буде реалізовуватися в різних сферах життя. Внутрішні зміни, які будуть відбуватися протягом першого півріччя, потягнуть за собою зовнішні зміни у другому півріччі. Зміна дружнього оточення стане наслідком конфліктів зі старими друзями і поява нових друзів. Не виключена і кардинальна зміна сфери діяльності або місця роботи на більш вигідну в плані фінансів і кар'єрних перспектив. Все це може різко змінюватися, особливо кардинальним може бути травень.

Особисте життя Близнюків у 2023 році також отримає новий імпульс, особливо у тих, хто давно хотів мати стосунки. Нові романтичні знайомства мають усі шанси перерости в щось серйозне і значуще. У поїздках і подорожах є всі шанси зустріти свого обранця (або обраницю). Тому Близнюкам потрібно постійно бути в русі, в поїздках, дуже сприятливий рік для еміграції та імміграції, знаходження роботи в іншій країні.

Близнюки, які перебувають в партнерських стосунках, швидше за все, зіткнуться з такими вчинками своїх партнерів, через які вирішать переглянути усталені умови їх співпраці.

Те саме стосується і шлюбних відносин. Необхідні оновлення і зміни, інакше невеликі тріщини в шлюбі ризикують перетворитися на одну велику прірву.

Здоров'я близнюків у 2023 році буде повністю залежати від їхнього способу життя. У березні і квітні варто приділити особливу увагу системі травлення, а восени всерйоз підтримати свою імунну систему.

Лев

2023 рік для Льва буде вельми неоднозначним, але на самому початку він буде супер-класним. Перш за все, це буде стосуватися емоційного фону, який буде стабільним у першій третині року, а пізніше схильний до суттєвих коливань. А коливання головним чином будуть пов'язані зі сферою стосунків – можуть бути зруйновані шлюбні, дипломатичні або партнерські відносини.

Складний період для Лева почнеться влітку. Ще складніше стане восени, в період затемнень у жовтні. У цей час Лев може втратити роботу або керівну посаду.

Дружнє оточення Лева може змінитися, причому розставання з деякими людьми стане досить болючим. Партнерські відносини змусять Лева взяти на себе додаткову відповідальність і почнуть обтяжувати їх. А наступні розчарування не змусять на себе довго чекати. Чимало сімейних Левів у 2023 році раптом почнуть відчувати нудьгу і відсутність емоцій від спілкування зі своїми другими половинками, намагаючись зберігати при цьому обличчя і демонструвати оточенню зовні щасливий фасад сім'ї. Причиною розчарувань буде досить консервативна і жорстка позиція Лева і небажання змінюватися внутрішньо, а також завищені вимоги до своїх партнерів по шлюбу, оскільки Плутон входить у протилежний знак зодіаку – 7-ий дім гороскопу, тому чимало Левів можуть не тільки втратити дружин і чоловіків, а й овдовіти, тому що Плутон – це планета смерті та катастроф.

До кінця року чимало Левів переглянуть свої переконання, відкоригують сценарії, отримають всі шанси вдихнути друге життя в свої стосунки, змінивши їх на краще.

Орієнтовані на кар'єру і професійну діяльність Леви подолають чергову сходинку і піднімуться вище, насолоджуючись цілком заслуженим успіхом і визнанням, особливо на початку року.

Фінансова сфера життя, а також здоров'я в 2023 році особливих проблем Леву не створять.

Терези

2023 рік для Терезів стане періодом спілкування, поїздок і ділової активності. Чимало Терезів почнуть власну справу, яка стане наслідком накопиченого досвіду і матеріальних ресурсів. Не можна сказати, що успіх буде швидким і приголомшливим – перші результати будуть скромними, але в другій половині року з'являться багатообіцяючі перспективи.

Дружнє оточення в 2023 році потішить Терезів приємним спілкуванням, підтримкою і допомогою. Можуть з'явитися нові друзі з інших країн і міст. Сімейне життя буде майже повністю залежати від самих Терезів. Ті представники знака, які будуть зберігати конфліктну поведінку, пред'являти претензії і ревнувати, ризикують уже в середині року створити серйозну кризу у відносинах із партнером із непередбачуваним результатом.

Для Терезів найнебезпечніше в 2023 році – це суди і слідства. Тому не варто допускати сварок і судових розглядів, оскільки в судах Терези програватимуть.

Це стосується і тих Терезів, які ще не оформили стосунки офіційно або тільки вступили в цукерково-букетний період, оскільки у них ці проблеми вийдуть на перший план.

Діти можуть також неприємно здивувати в 2023 році. Тому їх доведеться добряче контролювати, присвятити їм велику кількість часу і коштів. Зате момент для зачаття дітей для Терезів буде просто прекрасним, особливо в другій половині року – в цей час можна зачати геніальних дітей.

У Терезів можуть виникнути проблеми з кредитами, страховками та спадщиною. Також податкова інспекція буде любити цей знак зодіаку в 2023 році, тому краще бути допитливими і акуратними в юридичних і фінансових справах.

Що стосується здоров'я, то до кінця 2023 року про себе може дати знати нервове виснаження. А протягом усього року є ризик отримати травму голови. Особливо несприятливий період – весняний коридор затемнень між 20 квітня і 5 травня.

Щасливчики 2023 року:

Телець

На початку 2023 року у Тельця буде складна ситуація. Але навіть якщо на початку року щось не вдаватиметься, то після 16 травня планета щастя, успіху, удачі і великих можливостей Юпітер увійде в цей зодіакальний знак. Тому найщасливішими людьми 2023 року стануть Тельці.

Незважаючи на те, що в перші місяці року все буде робитися "зі скрипом", Тельця можуть підставити таємні вороги, їх можуть обдурити в грошових справах, після 16 травня у Тельця почнеться приголомшливий період, який принесе процвітання.

Все в житті Тельця в 2023 році буде добре. Телець до всього може повертатися – це стосуватиметься і давно забутих людей, і давно завершених стосунків, і попередніх місць роботи, і старих проектів. У Тельця з'явиться приємна ностальгія, спливуть хороші спогади, навіть зародиться думка відновити те, що давно здавалося засунутим на найдальшу полицю життя.

Професійна сфера порадує всіх Тельців, які працюють у великих організаціях. На початку року в роботі будуть затримки, невизначені очікування, зате матеріальна сторона порадує суттєвим зростанням доходу, особливо влітку. Особливо перед Тельцями, які народилися в 20-х числах квітня, відкриються приголомшливі можливості, на них чекає просто Клондайк.

тельці, які перебувають у стосунках, вирішать узяти на себе відповідальність і нарешті укласти офіційний шлюб зі своїм обранцем або обраницею. Дуже сприятливий час для створення сім'ї.

У сімейних Тельців можливі серйозні конфлікти з подружжям, які можуть привести до руйнування відносин. Особливо напружений у цьому сенсі час – початок травня. Також Тельцю слід остерігатися складних ситуацій у жовтні, в період коридору затемнень.

З поїздок і подорожей, які планувалися, Тельцю бажано прибрати екстремальну складову: не займатися альпінізмом, не пірнати з аквалангом, не стрибати з парашутом. Особливо до травня.

Що стосується здоров'я, то Тельцю слід звернути увагу на стан нирок і водно-сольовий баланс організму.

Діва

Особливо сприятливими для Діви стануть останні місяці 2023 року, та й в цілому рік буде чудовим. Земна стихія Юпітера в знаку Тельця буде давати Діві просування, особливо в далеких поїздках, освіті, еміграції, сходженні на нові щаблі фінансової сфери. Плюс у Діви очікуються дуже суттєві матеріальні надходження.

Діва – другий щасливчик 2023 року після Тельця. На Діву чекають великі подарунки долі та прекрасне фінансове становище.

Діва зможе позбутися стосунків і контактів, що обтяжували її, але при цьому знайти нових партнерів для спільної роботи або бізнесу.

Діви, які не перебувають у стосунках, можуть раптом почати роман із кимось із найближчого дружнього оточення. Не виключені і приголомшливі службові романи. Будуть прекрасні перспективи для серйозних стосунків.

Щодо стану здоров'я, то причиною його погіршення в 2023 році може стати лише малорухливий спосіб життя або перевтома на роботі. Це може спровокувати застійні явища в організмі. І лікуванням тут будуть не ліки, а зміна своїх життєвих звичок, прогулянки на природі, правильне харчування, відмова від шкідливих звичок. Слід приділяти достатню увагу турботі про своє тіло: не нехтувати процедурами по догляду за ним, масажами, обгортуванням.

У 2023 році Діві не рекомендується ризикувати грошима, особливо на початку року, вкладаючи в нові проекти. Потрібно потерпіти до травня. Якщо Діві обіцяють швидкий прибуток, то очікування, з великою ймовірністю, не виправдаються, а в березні-квітні взагалі є ризик збанкрутувати.

Поїздки і подорожі підуть на благо Діві, даруючи не тільки приємні враження, а й посилюючи активність, особливо в серпні-вересні 2023 року. В цей час справи будуть йти добре, і Діва почуватиметься чудово і в фізичному, і в емоційному плані.

Скорпіон

Скорпіону 2023 рік принесе надихаючі перспективи, це буде дуже вдалий рік. На Скорпіона чекають захоплюючі пропозиції, які будуть сприйняті з великим ентузіазмом. Можливості перевірити свої сили і отримати незвичайні переживання будуть постійно супроводжувати Скорпіона протягом усього року.

Матеріальна сторона життя потішить Скорпіона зростанням доходів, фінансовим благополуччям, можливістю збільшити свої фінансові надходження. Професійна сфера принесе Скорпіону дуже конструктивну конкуренцію. І він буде вигравати в найскладніших ситуаціях.

Деякі Скорпіони вирішать змінити роботу, вийти зі звичного соціального контексту в спробі знайти себе в чомусь новому, і це буде виправдано. Скорпіону можна ризикувати цього року – успіх буде практично стовідсотковий.

В особистому житті на Скорпіона чекає виконання всіх бажань, обмін взаємними почуттями. Багатьом неодруженим представникам цього знака 2023 рік принесе заручини, весілля, народження дітей. А сімейні Скорпіони, швидше за все, будуть переживати чергову кризу в шлюбі, відчуваючи втрату ентузіазму і натхнення у стосунках. Кінцевий підсумок взаємин буде залежати в рівній мірі від обох людей – як від самих Скорпіонів, так і від їхніх партнерів по шлюбу.

Що стосується відносин із найближчим оточенням, то тут Скорпіон перегляне свої прихильності і контакти, а також постарається позбутися токсичних для себе знайомств.

У плані здоров'я Скорпіону в 2023 році рекомендується тримати руку на пульсі, тому що багатьом представникам знака може доставляти неприємності хвороблива реакція на місячні фази і атмосферні явища. Якщо є метеозалежність, то потрібно бути обережними.

Козеріг

У першій половині 2023 року Козеріг буде опинятися в нетипових для себе ситуаціях. Коли земна логіка буде переставати працювати, доведеться згадати про інтуїцію. А для Козерога інтуїція дуже складна. Ті представники знака, які навчаться розуміти знаки згори, що посилаються їм Всесвітом, матимуть шанси зробити свій рік досить успішним як у матеріальному, так і в духовному плані.

Сімейні та партнерські відносини в 2023 році у більшості Козерогів будуть досить стабільними. Конфлікти і конфронтації попереднього року зійдуть нанівець, даючи можливість реалізовувати свої давні плани.

Приємні і перспективні новини в 2023 році чекають на Козерогів, які зайняті своєю кар'єрою, особливо найенергійніших представників цього знака зодіаку.

Фінанси і доходи особливо потішать тих представників знака, хто зайнятий у сфері будівництва та архітектури.

Дуже вдала хвиля в житті Козерога почнеться в другій половині 2023 року, причому доходи Козерога, що працює в злагодженій команді, будуть суттєво вищими, ніж тих, що працюють на себе. Індивідуальність Козерога в цей період не буде сприятливою.

На жаль, дружнє оточення в 2023 році принесе безліч розчарувань Козерогам, особливо чоловіки, частина яких неприємно здивує своєю безвідповідальністю, а частина – хитрістю і маніпуляціями.

Поїздки і подорожі будуть досить вдалими, особливо за умови ретельного їх планування.

Що стосується здоров'я, то Козерогу в 2023 році рекомендується приділити увагу своїм легеням, які можуть постраждати в результаті переохолодження і вогкості. До застуд і алергічних реакцій будуть схильні практично всі Козероги протягом року, особливо навесні і восени.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти