Гороскоп на 3 липня 2021 всіх знаків Зодіаку: грошові заборони та ослаблення аури

3 липня 2021, 00:19оновлено 5 липня 2021, 12:32
Одному представнику вогняної стихії астропрогноз радить не купувати щось дороге.
У гороскопі наголошується, що Овнам потрібно дотримуватися двох заборон, пов'язаних з грошима
Овнам потрібно дотримуватися двох заборон, пов'язаних з грошима, зазначається у гороскопі / flickr.com/71275571@N00

Гороскоп на суботу, 3 липня 2021 року (22-23 місячний день), попередив, що у знаків Зодіаку Близнюки та Стрілець аура може стати слабшою.

Овнам зірки порадили дотримуватися двох грошових заборон, повідомляє supercook.ru.

В астропрогнозі йдеться, що Овнам у цей же день не варто купувати щось дороге, і їм протипоказані великі грошові вкладення.

Прогноз на суботу для водних знаків – Риб (19.02 – 20.03), Раків (22.06 – 22.07) та Скорпіонів (24.10 – 22.11)

Гороскоп на сьогодні – Скорпіон

Будьте готові до того, що субота буде енергетично потужною. Якщо енергії буде забагато – загрожують руйнування. Можлива нестриманість, загрожують конфлікти з тими, хто поруч.

Якщо у відносинах з партнерами ви наділені незалежністю – не зловживайте нею. Від ваших партнерів залежатиме успішність справ. Обставини – це те, від чого буде залежати ваш емоційний стан та особисте життя.

Гороскоп на 3 липня 2021 року – Риби

Готуйтеся до того, що левову частину часу доведеться витратити на те, щоб щось організувати. Можливо, потрібно буде створити матеріальну базу чи налагодити зв'язки. Деякі зможуть розібратися з такими справами без напруження.

Не варто вестися на легкий заробіток. Остерігайтеся легкого заробітку. Щось може серйозно вплинути на ваше здоров'я та на ваші справи.

Гороскоп на 3 липня 2021 – Рак

Підготуйтеся до того, що щось може неабияк вплинути на ваші справи та на ваше здоров'я. Напоготові потрібно бути чиновникам: якщо беретеся за якусь справу, врах*йте всі дрібниці. Єдина сфера, в якій не загрожують перешкоди, – це здоров'я.читайте такожГороскоп на 4 липня 2021 всіх знаків Зодіаку: серцеві напади, ДТП та "удар" по гаманцю

Прогноз на суботу для представників земної стихії – Дів (23.08-22.09), Тельців (21.04 – 20.05) та Козерогів (22.12 – 20.01)

Реальний гороскоп на сьогодні – Телець

Якщо хочете дати старт якійсь важливій справі – субота для цього підходить. Можете зробити так, що інформація принесе вам вигоду. Постарайтеся уникати робочих проколів. Вам не потрібні зауваження з боку колег та керівництва.

Життєвих сил буде дуже багато, і вам буде непросто розібратися, що ж насправді відбувається навколо. "Вимкніть" гординю. Не варто робити висновки надто швидко. Якщо у вас є з кимось спільні цілі – рухайтеся до них.

Гороскоп на 3 липня 2021 року – Козеріг

Можете зайнятися чимось ризикованим. Якщо будете займатися торгівлею – вам світить успіх. Ви можете вирушити у подорож чи просто кудись поїхати. Можна зустрітися з людьми, які вам цікаві.

Стосунки, які зруйнувалися, можуть відновитися. Можуть зав'язатися нові романтичні взаємини.

Якщо хочете найближчим часом досягти мети, яку поставили, – "вмикайте" голову під час планування справ.

Гороскоп на 3 липня 2021 – Діва

Чекайте на сприятливу та рівну суботи. Якщо хочете найближчим часом досягти мети, яку поставили, з розумом плануйте те, що хочете зробити. Можете вирушити у подорожі, відрядження чи просто кудись поїхати. Якщо ви медик, юрист чи активіст – можете розраховувати на вдалий день.

Прогноз на суботу для представників вогняної стихії – Львів (23.07 – 22.08), Овнів (21.03 – 20.04) та Стрільців (23.11 – 21.12)

Гороскоп на сьогодні для Стрільця

Вас може тягнути до спокус та насолод. Ваша аура може стати слабшою. Вам загрожує депресивний стан. Постарайтеся не проколотися на любовному та робочому фронтах.

У вас буде вкрай мало життєвих сил. Спілкуватися з начальством та партнерами буде непросто. Якщо візьметеся за якусь справу, будьте готові до того, що вам буде непросто, і необхідного результату все одно може не бути.

Гороскоп на 3 липня 2021 року – Овен

Може бути купа несподіванок. Не розраховуйте на рівну суботу. Не купуйте щось велике та не вкладайте серйозні суми. Планети будуть не на вашому боці, тому можливі грошові втрати.

Якщо хочете уникнути неприємностей – з розумом розподіляйте сили та плануйте справи.

Можна подорожувати чи кудись поїхати у робочих цілях. Удача світить медикам, юристам та активістам.

Направте увагу на членів вашої родини. Якщо хочете, щоб атмосфера була затишною, теплою й довірливою – "вмикайте" тактовність та терплячість.

Гороскоп на 3 липня 2021 – Лев

Можна активно попрацювати, самовиразитися чи зайнятися творчістю. Ви можете дотримуватися правил, продиктованих суспільством. Вам будуть притаманні приязність та врівноваженість. Можете зайнятися будь-якою справою – вам у всьому світить успіх. Якщо чимось займаєтеся – спирайтеся на союзників.

Завдяки раціональності можна домогтися високих результатів. Чудовий день для кохання та пригод на амурному фронті. Почуття можуть оновитися. Ви знову можете відчути себе закоханими.

Прогноз на суботу для представників повітряної стихії – Близнюків (21.05 – 23.06), Водоліїв (21.01 – 18.02) та Терезів (24.09 – 23.10)

Точний гороскоп на сьогодні – Близнюки

Ваша аура може стати слабшою, вам світить депресивний стан. Вас може тягнути до спокус. Можливо, захочеться насолод.

Варто проявляти обачність. Постарайтеся не проколотися на робочому та любовному фронтах. У вас може бути дуже мало життєвих сил. Можливо, непросто буде зрозуміти, що насправді відбувається навколо вас.

Гороскоп на 3 липня 2021 року – Терези

Чекайте напруженої суботи. Вашому здоров'ю може загрожувати небезпека. Через неприємну новину може порушитися сприятлива сімейна атмосфера й ваша душевна рівновага.

Чоловіки можуть провести післяобідній час десь не вдома. Жінкам астропрогноз порадив не бути надто наполегливими під час відстоювання своєї позиції та не проявляти надмірно незалежність на словах.

Гороскоп на 3 липня 2021 – Водолій

Чекайте на те, що ви станете менш активними у творчій та діловій сферах. Якщо у суботу зіткнетеся з якимось негативом – тримайте його якомога від серця.

Не потрібно самим себе карати – це не змінить ситуацію. Вам загрожує легкий депресивний стан. Не варто заглиблюватися у себе. Зверніть увагу на проблеми тих, хто вас оточує. Все пізнається у порівнянні.

Що на суботу спрогнозувала астролог Юлія Погорельченко

Експерт сказала Главреду, що день буде неефективним та двозначним.

Співрозмовниця порадила присвятити ранок будь-якій активній діяльності, під час якої не потрібна зосередженість. За її словами, чудово "зайдуть" спорт чи прибирання.

читайте такожМолодий Місяць у липні 2021: точний час та найкращі заняття"...Друга половина дня буде в енергіях Тельця, захочеться розслабитися, смачно поїсти, можна присвятити вечір відвідуванню СПА, зустрічі з приємними людьми", – додала астролог.

Якщо хочете дізнатися реально точний гороскоп, замовте у Юлії Погорельченко персональний астропрогноз, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти