Гороскоп на 8 липня 2021 для всіх знаків Зодіаку: на кого чекають непереборні перешкоди, обман і травми

8 липня 2021, 07:45оновлено 11 липня 2021, 08:03
Партнерські стосунки у четвер будуть нестабільними. Імовірні конфлікти, розриви, несподівана поведінка одного з партнерів.
гороскоп
Гороскоп на 8 липня радить Ракам побути на самоті

8 липня 2021 року (28 місячний день) – в цілому, не дуже стабільний день. Для когось він буде цілком сприятливим, а кільком знакам зодіаку доведеться несолодко. Зокрема, Овнів і Тельців підстерігатимуть небезпеки та складності.

Водолії можуть по-новому подивитися на партнера і закохатися ще сильніше, говорить гороскоп на четвер. А у Дів і Скорпіон погіршиться самопочуття, передає supercook.ru.

Чого в четвер очікувати водним знакам – Ракам (22.06 – 22.07), Рибам (19.02 – 20.03) і Скорпіонам (24.10-22.11)

Точний гороскоп на сьогодні: Рак

Вам краще провести день на самоті, оскільки ви будете схильні до постійної зміни настрою, що не сприяє продуктивному спілкуванню.

Гороскоп на 8 липня 2021 року - Скорпіон

Непереборні перешкоди завадять реалізації планів. Виникнуть протиріччя між бажаним і можливим, що призведе до деякої дратівливості. Причому зіпсується не лише настрій - погіршиться ще й самопочуття.

Гороскоп на 8 липня 2021 - Риби

Ви зможете бути справжнім лідером та "гуру", об'єднати навколо себе однодумців.

День сприятливий для участі в конкурсах і змаганнях.

У вас сьогодні готові закохатися представники протилежної статі. Якщо це станеться, то стосунки будуть довгими і серйозними.читайте такожГороскоп на 13 липня 2021 всіх знаків Зодіаку: нещасні випадки, брехня й таємні перешкоди

Чого в четвер очікувати земним знакам – Козерогам (22.12 – 20.01), Тельцям (21.04 – 20.05) і Дівам (23.08-22.09)

Гороскоп на сьогодні для Тельця

Небезпечний і важкий день. Імовірність негативного впливу дуже велика. Можливі помилки, сварки з близькими людьми, отруєння або травми.

Гороскоп на 8 липня 2021 року - Козеріг

Напружений день. Якщо у вас є якісь проблеми, то доведеться шукати компроміс між бажаннями і необхідністю. Зірки радять не розмовляти на підвищених тонах з дітьми. В цілому, день несе негативні тенденції.

Гороскоп на 8 липня 2021 - Діва

Емоції переважатимуть над розумом, що може привести до конфліктів і погіршення самопочуття. Шукайте баланс між особистим життям і громадською діяльністю. У спілкуванні з дітьми не намагайтеся затвердити свою правоту силою.

Чого в четвер очікувати повітряним знакам – Терезам (24.09 – 23.10), Водоліям (21.01-18.02) і Близнюкам (21.05-23.06)

Реальний гороскоп на сьогодні для Водолія

Любов і гармонія у родині. Нахлине хвиля теплих почуттів до партнера. Імовірні спільні поїздки, подорожі. Закохані Водолії можуть будувати райдужні плани на майбутнє. І що найприємніше - ці плани вдасться реалізувати.

Гороскоп на 8 липня 2021 року - Терези

Зірки вам благоволять. Є шанс здійснити найсміливіші плани. Але все ж таки старайтеся не ухвалювати занадто кардинальних рішень. У другій половині дня ймовірні домашні клопоти.

Гороскоп на 8 липня 2021 - Близнюки

Будьте обережні при роботі з електроприладами. Небажано вживати спиртні напої та м'ясну їжу.

Можливі сварки з членами сім'ї. Цей день зірки рекомендують присвятити проблемам особистого життя і духовного розвитку.

Чого в четвер очікувати вогненним знакам – Стрільцям (23.11 – 21.12), Овнам (21.03-20.04) і Левам (23.07 – 22.08)

Гороскоп на сьогодні для Стрільця

Ви отримаєте приємну звістку або пропозицію, від якої не зможете відмовитися. За масштабні справи варто братися з обережністю. Хоча день не позбавлений труднощів, ви гідно з ними впораєтеся. На допомогу прийдуть друзі.

Гороскоп на 8 липня 2021 року - Лев

Не проявляйте зайву ділову активність. Скоротіть контакти з начальством - це не найкращий день, щоби думати про кар'єру. У справах слід бути вкрай обережними і уважними, особливо при роботі з документами.

Гороскоп на 8 липня 2021 - Овен

День вкрай неприємний. Готуйтеся до обманів і непорозумінь. Агресивність, невірна оцінка ситуації або необачні обіцянки можуть привести до ускладнень в роботі або особистому житті.

Спробуйте усунути від себе людей, яким не довіряєте. Зірки радять не втручатися в суперечки, тому що всі вони закінчаться не на вашу користь.

Прогноз від астролога Юлії Погорельченко для всіх знаків Зодіаку

8 липня не підійде для важливих справ і починань. З ранку можлива відсутність розуміння, багато ілюзій або обману, попередила астролог.

"Добре зайнятися творчістю або формулюванням ідей, але поки на папері. Увечері Місяць переходить у знак Раку. Добре цей час провести з сім'єю або за розв'язанням домашніх проблем", - порадила експерт.

читайте такожГороскоп на молодик у липні 2021 року для всіх знаків Зодіаку: нищівний провал чи злетВона попередила, що напруга Венери та Урану додасть нестабільності партнерським стосункам. Імовірні конфлікти, розриви, несподівана поведінка одного з партнерів.

Крім того, 8 липня можливі імпульсивні витрати грошей. Зірки також не радять здійснювати експерименти із зовнішністю.

Якщо хочете знати точний гороскоп, замовте у Юлії Погорельченко персональний астропрогноз, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти