Гороскоп на квітень 2022: астролог передрекла Рибам фантастичний місяць

26 березня 2022, 19:32
У Риб відкриється друге дихання, вони піднімуть свою самооцінку, буде більше впевненості у собі. Крім того, побільшає оптимізму, свідчить гороскоп на квітень.
гороскоп, Риби
У квітні Риби стануть більш позитивними і оптимістичними, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Риб.

Молодик 1 квітня 2022 року принесе Рибам новий дохід, цінний подарунок, покупку, фінансову підтримку. Риби можуть отримати нову роботу і прибуток.

"Відкриється друге дихання, як ніби ви можете отримати енергію та почуватися краще. Молодик може підняти вашу самооцінку і впевненість у собі", - розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

5 квітня - складне з'єднання Марса і Сатурна в дванадцятому будинку гороскопу. Така енергетика загрожує напругою впродовж всього першого тижня місяця. Астролог радить не триматися за те, що йде з вашого життя.

Є ризик потрапити в лікарню, оскільки 5 квітня - дуже травмонебезпечний день. Сатурн символізує кістки, тому може бути перелом, свідчить гороскоп на квітень 2022.

6 квітня Венера входить в знак Риби. Це дуже хороший аспект, який принесе представникам знака радість і позитивно вплине на ставлення до інших людей.

"Риби стануть більш позитивними і оптимістичними. Ви ніби будете випромінювати радість і любов", - розповіла астролог.

читайте такожГороскоп Таро на 2022 рік: астролог передрекла Рибам найщасливішу долю

З 9 по 12 квітня ангел-охоронець захищатиме Риб. У їхньому житті можуть статися фантастичні речі. На Риб чекає везіння, любов, шлюб, вагітність.

"Єдиний негативний момент - є ризик отруєння. Будьте обережні з алкоголем, газом. Вода також може нести небезпеку", - попередила фахівець.

Сильніше за інших і позитивну, і негативну енергетику відчують Риби, які народилися з 13 по 15 березня.

15 квітня Чорний Місяць змінює знак і на 9 місяців входить в п'ятий будинок гороскопу. Це сектор дітей, власної справи, бізнесу, зокрема і шоу-бізнесу. У тих, хто пов'язаний з шоубізом, буде сплеск популярності. У решти риб Чорний Місяць може давати страх за дітей, кохану людину, страх за свій бізнес. Може бути це буде почуття невпевненості.

"Найголовніше - не реагувати на Чорний Місяць, тоді він не діє, тому що Чорний Місяць - як п'явка, яка присмоктується і харчується нашою енергією як кров'ю і стає більшою й більшою, коли у вас з'являється якась негативна реакція", - пояснила астролог.

16 квітня Марс зробить Риб активнішими. Хтось займеться спортом, хтось - ухвалить важливе рішення, хтось відправиться в поїздку. У негативі Марс може дати конфлікти з оточуючими, доведеться відстоювати свою точку зору.

Крім того 16 квітня - повня у секторі фінансів. З'явиться ясність в питаннях, які стосуються грошей вашого чоловіка або дружини, кредитних карт, іпотеки, фінансових операцій. Є ризик фінансової кризи. Доведеться реагувати одразу.

21 квітня чекайте на новини від родичів. Не виключено тимчасове розставання з друзями на півроку, закриється організація або клуб, членом якого ви були. Якщо ви лідер якоїсь групи людей, в цьому випадку настають великі зміни.

30 квітня 2022 - сонячне затемнення. У Риб з'являться нові знайомі, при цьому старе оточення може піти.

Коридор затемнень триватиме до 16 травня. У цей період не варто ухвалювати важливих рішень, оскільки енергетика буде дуже нестабільною.

Гороскоп на квітень 2022 для інших знаків Зодіаку:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти