Гороскоп на квітень 2022 року для Козерогів: погана слава, дежавю і несподівана вагітність

25 березня 2022, 20:25
Другий місяць весни буде сповнений різних подій. На Козерогів чекають радісні новини. Втім, будуть і негативні моменти. Зокрема, є загроза здоров'ю.
гороскоп, Козеріг
6 квітня Козероги отримають фінансову допомогу або подарунок, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Козерогів.

1 квітня 2022 - молодик в четвертому будинку гороскопу Козерогів. Це сектор сім'ї, місця проживання, Батьківщини, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Козероги можуть переїхати на нове місце проживання, укласти угоду купівлі-продажу. Може з'явитися новий член сім'ї або хтось приїде до вас в гості.

5 квітня - з'єднання Сатурна (планета-управитель Козерогів) з Марсом. День буде напруженим, зачепить здоров'я представників цього знака зодіаку. Водночас день хороший для того, щоби пробити умовну "стіну".

Планети з'єднуються в секторі, який відповідає за гроші, заробіток, прибуток, накопичення.

"Тож, тут може бути якийсь робочий проект, який потрібно закінчити, щоб отримати за нього гроші. Не виключений конфлікт з роботодавцем або проблеми з фінансами", - свідчить гороскоп на квітень.

6 квітня Венера принесе Козерогам фінансову допомогу або подарунок. Можуть статися корисні та приємні знайомства. Якщо вам потрібно скласти іспит, то все пройде легко. Можливі переговори, оформлення документів, зустріч з кимось із родичів.

Період з 9 по 12 квітня дуже хороший для людей творчих професій. Їх супроводжуватиме удача, наприклад, в конкурсі. Деякі Козероги куплять автомобіль або відправляться в поїздку.

Крім того, 12 квітня Меркурій принесе Козерогам звістку - натякне, що буде відбуватися під час затемнення 30 квітня. Можливо ви отримаєте приємні та радісні новини про дітей або кохану людину.

15 квітня 2022 - Чорний Місяць змінює знак і на дев'ять місяців входить в сьомий будинок гороскопу. Це сектор, який відповідає за всіх інших людей в нашому оточенні: чоловік, дружина, друзі, колеги.

"Чорний Місяць намагається викликати у нас страх або негативну реакцію. Якісь люди підуть з вашого життя, просто відваляться, якісь - залишаться. Або це може бути ситуація в житті вашого чоловіка, дружини або ваших партнерів", - пояснила астролог.

Крім того, Чорний Місяць може дати популярність, причому як позитивну, так і негативну. Наприклад, у вас з'являться клієнти, але з кимось із них виникне непорозуміння.

Фахівець радить не боятися і не реагувати на Чорний Місяць, тоді він не буде на вас діяти.

читайте такожГороскоп Таро для Козерогів на 2022 рік обіцяє їм кар'єрне зростання та глобальні зміни

16 квітня 2022 року - повня у секторі кар'єри, роботи, статусу та мети в житті. Повня внесе ясність в плани Козерогів. Чого чекати: вагітності, шлюбу, розлучення, підвищення на посаді або звільнення. Тобто якимось чином висвітляться питання щодо вашого статусу.

21 квітня у Козерогів несподівані зміни. Все обернеться навіть краще, ніж ви сподівалися.

29 квітня на Козерогів чекає дежавю. Може повторитися ситуація, яка не була закінчена і до якої потрібно буде повернутися.

"Якщо ви сподівалися, що якийсь процес закінчується, то це не так - це триватиме до 8 жовтня, адже Плутон на півроку повернеться в зворотний рух. Особливо сильно це відчують Козероги, які народилися з 17 по 19 січня", - свілчить гороскоп на місяць.

На деяких Козерогів в цей період чекає трансформація та випробування. Якщо ви погано почуваєтесь, то обов'язково звертайтеся до лікаря, порадила астролог.

Сонячне затемнення 30 квітня 2022 - чого чекати Козерогам

30 квітня 2022 - сонячне затемнення в секторі любові та дітей.

"Сонячне затемнення може принести Козерогам творчі успіхи, вагітність. Зачаття відбудеться несподіваним способом. Трапиться щось, що вас дуже здивує. Козероги, які вільні, можуть зустріти нове кохання", - розповіла астролог.

З 30 квітня по 16 травня - коридор затемнень. В цей час краще не ухвалювати важливих рішень, оскільки буде дуже хаотична і сильна енергетика.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти