Гороскоп на квітень 2023 для Близнюків: джекпот, романтика і задоволення

28 березня 2023, 05:30оновлено 6 квітня 2023, 21:38
Сонячне затемнення у квітні покаже Близнюкам, в якому напрямку рухатися. Воно, як ліхтар, висвітить цілі та мрії, свідчить гороскоп 2023.
Гороскоп на квітень 2023 для Близнюків: джекпот, романтика і задоволення
​Гороскоп Близнюки на квітень свідчить про те, що удача буде поруч ​ / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на квітень 2023 року для Близнюків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, Близнюки будуть займатися справами з минулого. Можливо Вам потрібно навести лад у коморі або знайти старі фотографії. Не виключено, що з'являться друзі, яких ви не бачили вже давно. На деяких Близнюків чекають сюрпризи, подарунки і приємні знайомства. Зустріти нову людину ви можете в дорозі, у лікарні, клініці або санаторії.

Повня 6 квітня принесе Близнюкам удачу, радість і задоволення. Якщо ви купите лотерейний квиток, то є шанс виграти. У романтичних стосунках - цукерково-букетний період, побачення, розваги. Пари, які вже зустрічаються, можуть перевести свої стосунки на новий рівень. Також у житті Близнюків з'являться діти. Це може бути новина про вагітність, ви станете хрещеним або хрещеною, усиновите дитину.

"Але в мінусі тут може бути те, що ви раптом дізнаєтеся правду про вашого партнера, наприклад, що він одружений або у нього є діти", - розповіла астролог.

З 12 квітня Близнюки добре виглядатимуть, купуватимуть собі красиві речі, підуть до стиліста, перукаря. З'явиться відчуття комфорту, гармонії, безпеки. Також представники цього знака зодіаку отримають прибуток.

Сонячне затемнення у квітні покаже Близнюкам, в якому напрямку рухатися. Воно, як ліхтар, висвітить цілі та мрії. Також це затемнення дуже хороше для стосунків - "як солодкий кондитерський крем склеїть вас і вашу другу половинку".

21 квітня Меркурій зупиняється та розвертається у ретроградний рух до 15 травня. Це вдалий час для того, щоби знайти втрачене, зателефонувати старим друзям, повернутися в те місце, в якому ви давно не були.

Поки Меркурій ретроградний, не варто починати нічого нового та підписувати важливі документи, порадила астролог.

Крім того, у квітні Марс даватиме енергію. Цей ресурс найкраще використовувати для залучення фінансів.

"Буде дуже здорово, якщо ви займетеся спортом, почнете бігати, плавати, якщо почнете заявляти про себе. У вас буде багато роботи, є ризик того, що ви навіть втомитеся. Але дохід і прибуток будуть", - розповіла Анжела Перл.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти