Гороскоп на квітень 2023 для Козерогів: конфлікти, повернення колишніх шанувальників, сюрпризи

1 квітня 2023, 05:31оновлено 6 квітня 2023, 11:27
Перша половина місяця - вдалий час для того, щоби починати справи і планувати щось, а в другій половині квітня енергетика буде нестабільною.
Гороскоп на квітень 2023 для Козерогів: конфлікти, повернення колишніх шанувальників, сюрпризи
​ Гороскоп Козеріг - що принесе квітень у роботі, любові та фінансах / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2023 року для Стрільців. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у квітні буде ретроградний Меркурій та сонячне затемнення, також почнеться коридор затемнень. Перша половина місяця дуже вдала для того, щоби починати справи і планувати щось, а в другій половині квітня енергетика буде нестабільною.

4 квітня чекайте на новини, що стосуються школи, дітей, навчання. Козероги приділятимуть час розвагам, задоволенням і радості. Можна поїхати у відпустку, взяти участь у змаганнях. Також чекайте сюрпризів, несподіванок, якась звістка вас здивує.

Повня 6 квітня пройде в секторі досягнень, роботи і кар'єри Козерогів. Представники знака приділятимуть увагу своїй ролі в суспільстві та замисляться над тим, чи дійсно вони займаються тим, що їм подобається. Можливо ви захочете змінити сферу діяльності або опанувати нові навички. Козероги будуть ставити собі нові цілі. У деяких зміниться статус, наприклад, ви вийдете заміж, розлучитеся, вийдете на пенсію, станете студентом.

12 квітня Венера принесе Козерогам гроші за виконану роботу або якісь задоволення. Зміниться розпорядок дня, ваше щоденне життя стане простіше і легше, якісь проблеми будуть розв‘язані. Можливо хтось прийде вам на допомогу.

20 квітня - сонячне затемнення, після цього почнеться коридор затемнень. Всесвіт перенаправить фокус Козерогів на будинок та родину. Наприклад, вам потрібно переїжджати, знімати або здавати кімнату, зробити ремонт або придбати щось для будинку.

21 квітня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 травня і поверне Козерогам колишніх шанувальників. Ви можете зайнятися тим, чому приділяли увагу раніше. Наприклад, знову підете на аеробіку, пілатес, дістанете недовязаний светр і вирішите його закінчити або домалювати картину.

Марс упродовж усього місяця буде в сьомому будинку гороскопу Козерогів, тому можливі конфлікти або спілкування з агресивно налаштованими людьми, свідчить гороскоп.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти