Гороскоп на квітень 2023 для Раків: везіння, прибуток і новий роман

29 березня 2023, 21:45оновлено 6 квітня 2023, 21:36
У квітні у Раків буде багато енергії та з'явиться щось нове - робота, починання, плани, просування в кар'єрі.
Гороскоп на квітень 2023 для Раків: везіння, прибуток і новий роман
​ Гороскоп Рак на квітень свідчить про те, що представникам знака пощастить / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на квітень 2023 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у квітні у Раків буде багато енергії та з'явиться щось нове - робота, починання, плани, просування в кар'єрі. Будувати плани і рухатися в новому напрямку краще в першій половині місяця, поки Меркурій не розвернувся в ретроградний рух.

4 квітня Раки будуть зустрічатися зі старими друзями, хтось новий з'явиться в колі спілкування. Також доведеться закінчувати старі справи або організовувати нові. Можуть відбуватися несподівані події та повороти долі. У деяких Раків почнеться роман, з новим коханим познайомлять друзі.

Також Венера принесе Ракам гроші як результат за роботу, за те, що ви робили раніше.

6 квітня - повня в четвертому будинку гороскопу. Це сектор, який стосується нерухомості, житла, місця, в якому ви живете. Можливо, доведеться переїжджати з однієї квартири на іншу або буде необхідний ремонт. Також можуть відбуватися події в житті у когось із членів вашої родини. Новини стосуватимуться мами або ваша енергія буде спрямована на розв‘язання проблем батьків.

З 12 квітня Ракам захочеться побути на самоті, відправитися в якесь ізольоване місце, в санаторій або просто на масаж. Раки не захочуть афішувати свої романтичні стосунки. З'явиться нове захоплення або хобі, яким ви будете займатися в стінах будинку. Також представники знаку отримають подарунок або пожертву.

20 квітня - сонячне затемнення, після якого почнеться коридор затемнень. Раки замисляться над своєю роллю в суспільстві та про своє призначення. Може помінятися спеціальність, робота, кар'єра, бізнес. Раки будуть задоволені своїми досягненнями.

Крім того, у Раків можуть помінятися бажання. Вам не захочеться робити те, що ще недавно здавалося важливим і значущим, зокрма, це може стосуватися і романтичних стосунків. Наприклад, ви хотіли дитину, але потім передумали. Будуть зміни в планах, які стосувалися комунікацій та спілкування.

У період ретроградного Меркурія з 21 квітня по 15 травня будьте готові до того, що доведеться щось переробляти. Відбудуться зустрічі зі старими друзями.

"У квітні Юпітер допомагатиме Ракам розширювати горизонти і збільшувати можливості. Це як колесо фортуни. Ви отримаєте нагороду, посаду, звання. Особливе везіння буде перші три тижні квітня, поки Меркурій не розвернувся. Якщо ви щось починаєте в ретроградний Меркурій після 21 квітня, то плани зміняться, щось піде не так, як ви думали. Або ви потрапите в період очікування. До слова, в цей період найкраще взяти відпустку і відпочити", - розповіла астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти