Гороскоп на квітень 2023 для Риб: конфлікти у родині та зміна джерела доходу

1 квітня 2023, 07:05оновлено 6 квітня 2023, 11:19
Астролог радить Рибам порадувати себе у квітні. Варто витратити гроші на задоволення, а не на щось потрібне або корисне.
Гороскоп на квітень 2023 для Риб: конфлікти у родині та зміна джерела доходу
​Гороскоп Риби - що принесе квітень у роботі, коханні та фінансах / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2023 року для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, на початку місяця Рибам доведеться багато спілкуватися з іншими людьми, хоча цей знак зодіаку більше віддає перевагу ізоляції. Ви будете спілкуватися телефоном, писати листи, їздити на зустрічі. На вас чекають несподіванки і сюрпризи. Деякі Риби можуть раптово зібратися і кудись поїхати або до вас приїдуть родичі. Також у представників цього знака зодіаку відбудеться романтичне знайомство.

6 квітня - повня у восьмому будинку фінансів. Проясниться ситуація із заробітками чоловіка/дружини. Ви отримаєте аліменти, страховку, стипендію, соціальну допомогу, пенсію. В цілому, це можуть бути будь-які незароблені гроші.

12 квітня Риби почуватимуться себе максимально комфортно. Ви можете поїхати в місця свого дитинства, відбудеться сімейне свято, застілля. Ви отримаєте хороші новини, що стосуються дітей або батьків.

20 квітня - сонячне затемнення в другому будинку гороскопу, який відповідає за гроші та джерело доходів, тобто де ви працюєте або як ви заробляєте, або хто вас утримує. Буде змінюватися картина в секторі фінансів і цінностей. Може змінитися джерело доходу. Наприклад, якщо вам допомагали батьки, то тепер вони перестануть це робити. Риби, які працюють з клієнтами, змінюватимуть ціни на свої послуги.

Астролог зазначила, що ресурси - це зокрема і харчування. Може, ви займетеся своїм тілом, підете в спортзал, почнете худнути або вирішите вчитися, співати, танцювати або виступати на публіці.

З 21 квітня Меркурій зупиняється та розвертається у ретроградний рух до 15 травня. У цей період не варто підписувати важливі документи, робити дорогі покупки, ухвалювати важливі рішення, оскільки потім ви передумаєте. Крім того, по ретро Меркурію з'являться люди з минулого, подзвонить стара подруга. Можливо потрібно буде знайти якісь документи.

Астролог радить Рибам порадувати себе у квітні. Варто витратити гроші на задоволення, а не на щось потрібне або корисне. Сходіть на виставку, в театр, на концерт.

Також Рибам варто уникати конфліктів з коханою людиною або з дітьми.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти