Гороскоп на квітень 2023 для Скорпіонів: що принесе сонячне затемнення та ретроградний Меркурій

30 березня 2023, 23:22оновлено 6 квітня 2023, 21:30
У квітні у Скорпіонів зав'яжуться таємні стосунки, які вони не захочуть афішувати, свідчить гороскоп.
Гороскоп на квітень 2023 для Скорпіонів: що принесе сонячне затемнення та ретроградний Меркурій
​ Гороскоп Скорпіон - що принесе квітень у роботі, коханні та фінансах / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2023 року для Скорпіонів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 4 квітня Меркурій входить в сьомий будинок гороскопу - це сектор стосунків, партнерства, любові, шлюбу, розлучення. У Скорпіонів буде багато спілкування. Будуть зустрічі, побачення, прихід грошей, особливо якщо ви працюєте з клієнтами.

Може відбутися несподіване знайомство або, навпаки, розрив стосунків, якого ви не чекали. Наприклад, ви дізнаєтеся щось про вашого коханого, що призведе до розставання, або, навпаки, ви отримаєте пропозицію вийти заміж.

Повня 6 квітня відкриє таємниці, висвітить справи бізнесу, буде кульмінація якогось процесу, ви отримаєте результат. Скорпіони захочуть відправитися в поїздку, щоби побути на самоті. Може вам запропонують роботу в нічну зміну або зав'яжуться таємні стосунки, які ви не захочете афішувати. Закінчиться проект, над яким ви давно працювали.

12 квітня Венера входить у восьмий будинок грошей фінансів, близькості, довіри. У Скорпіонів може пожвавитися інтимне життя. Також чекайте на прибуток, інвестиції, державну допомогу.

20 квітня - сонячне затемнення в шостому будинку гороскопу, який вказує на роботу і рутину. Це затемнення почне змінювати ваше ставлення до роботи, будуть зміни: хтось звільниться або, навпаки, з'являться нові колеги. Можливо компанія, в якій ви працюєте, несподівано закриється. Водночас можливий і протилежний варіант - ви отримаєте підвищення або вигідну пропозицію по роботі.

21 числа Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 травня. Ця планета поверне в життя Скорпіонів людей з минулого, колишніх коханих, чоловіків і дружин або ви просто отримаєте якусь інформацію про експартнера.

Деякі Скорпіони вирішать відновити стосунки, з'являться друзі, яких ви не бачили багато років.

Під час ретро Меркурія добре відновлювати якісь справи або завершувати їх, але не починати нові. Ця планета може зробити вас неуважними, виникатимуть перешкоди, свідчить гороскоп.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти