Гороскоп на квітень 2023 для Стрільців: гроші, вигідна співпраця та нове кохання

31 березня 2023, 06:25оновлено 6 квітня 2023, 21:28
У Стрільців з'являться нові можливості. Ви можете отримати якісь подарунки, гроші, нагороду або подяку, свідчить гороскоп.
Гороскоп на квітень 2023 для Стрільців: гроші, вигідна співпраця та нове кохання
​ Гороскоп Стрілець - що принесе квітень у роботі, коханні та фінансах / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2023 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у квітні Меркурій розвернеться в ретроградний рух і буде сонячне затемнення в дуже хорошому аспекті до Стрільців.

4 квітня відбудуться зміни в режимі, щоденних обов'язках, на роботі або в бізнесі. Буде багато спілкування, комунікацій, листувань або поїздок. Квітень і травень будуть дуже напруженими в цьому сенсі, попередила фахівець. Потрібно буде розв‘язувати проблеми, які будуть стосуватися роботи або здоров'я, поміняти режим, зайнятися спортом.

Повня 6 квітня висвітить таємну інформацію, яка стосуватиметься друзів. Вас запросять на якусь вечірку, день народження, весілля або ви самі будете щось організовувати. У Стрільців з'являться нові можливості. Ви можете отримати якісь подарунки, гроші, нагороду або подяку.

12 квітня Венера знову принесе Стрільцям гроші або вигідну співпрацю. Вам буде легко домовитися з іншими людьми. Романтичні стосунки вийдуть на новий рівень.

20 квітня - сонячне затемнення в п'ятому будинку гороскопу. Це сектор радості, задоволення та кохання. У вашому житті з'явиться кохана людина, почнеться цукерковий-букетний період. Також можуть проявитися любовні трикутники.

У цей період можна купити лотерейний квиток, оскільки є шанс виграти.

21 квітня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 травня. Ця планета змусить Стрільців замислитися, що потрібно переробити в роботі або бізнесі. Якщо ви хотіли щось зробити, то поміняєте рішення. Можуть з'явитися люди з минулого або ви повернетеся на стару роботу.

Марс весь місяць перебуватиме в дев'ятому будинку гороскопу Стрільців і буде підштовхувати рухатися вперед. У Стрільців проявиться інтерес до подорожей, інших культур, іноземних мов.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти