Гороскоп на квітень 2023 для Терезів: несподіваний прибуток, популярність і нові висоти

31 березня 2023, 03:37оновлено 6 квітня 2023, 21:33
У квітні Терези опиняться в центрі уваги. Якщо ви захочете десь сховатися, то це навряд чи вийде, свідчить гороскоп.
Гороскоп на квітень 2023 для Терезів: несподіваний прибуток, популярність і нові висоти
​ Гороскоп Терези - що принесе квітень у роботі, любові та фінансах / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2023 року для Терезів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у другий місяць весни Меркурій розвернеться у ретроградний рух, також буде сонячне затемнення.

4 квітня Терези будуть оформляти документи, очікуються фінансові надходження по страховці, податках, можливо це буде державна допомога або аліменти, стипендія. Крім того, Терези можуть отримати несподіваний прибуток, подарунок або, навпаки, виникнуть непередбачені витрати.

В цілому, відбуватимуться події, які неможливо передбачити. Наприклад, знадобляться гроші на операцію або виникне інша кризова ситуація.

Повня 6 квітня зробить представників цього знака Зодіаку дуже емоційними. Ви опинитеся в центрі уваги. Якщо ви захочете десь сховатися, то це навряд чи вийде. У цей повний Місяць Терезам варто приділити увагу здоров'ю, зайнятися спортом, змінити імідж, зачіску. У деяких Терезів завершаться одні стосунки та почнуться нові.

12 квітня - час розширення світогляду. Ви зустрінете свого вчителя, будете отримувати нові знання, поїдете в подорож в далекі країни.

Після сонячного затемнення 20 квітня починається коридор затемнень. Не варто займатися важливими справами та ухвалювати доленосні рішення. Зоряний пил не дозволить побачити ситуацію ясно, свідчить гороскоп.

Оскільки затемнення буде в секторі шлюбу/розлучення, то ви можете перейти на новий рівень стосунків. Ви зрозумієте, разом ви або нарізно.

21 квітня Меркурій зупиняється і розвертається у зворотний рух до 15 травня. У цей період не варто ухвалювати важливих рішень, оскільки ви про них пошкодуєте. Меркурій змусить вас щось переробляти, робити крок назад, повертатися в минуле, вирішувати якісь фінансові справи. Під час ретро Меркурію добре відновлювати якісь процеси, але не починати нові.

21 квітня висвітляться фінансові, емоційні та психологічні проблеми. Це вдалий час для лікування залежностей, спілкування з психотерапевтом.

У квітні Терези можуть ставити собі нові цілі та підіймати планку для досягнень. Марс дасть вам енергію та бажання для того, щоб досягти нових висот.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти