Гороскоп на квітень 2023 для Водоліїв: чим здивує другий місяць весни

31 березня 2023, 21:12оновлено 6 квітня 2023, 11:24
У квітні Водоліям слід приділити увагу своєму режиму, стежити за сном і харчуванням, більше відпочивати.
Гороскоп на квітень 2023 для Водоліїв: чим здивує другий місяць весни
​ Гороскоп Водолій - що принесе квітень у роботі, коханні та фінансах / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2023 року для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, перші дні місяця - вдалий час для того, щоби починати щось нове, просувати проєкти, підписувати документи. Все це бажано зробити до 18 числа, тому що потім енергетика буде дуже нестабільною.

4 квітня Водолії отримають новину, що стосується місця проживання, членів родини. Можливо підвищиться ціна оренди, ви переїдете в інший район, продасте або купите нерухомість.

Варто бути акуратними з електрикою, можливо вам доведеться міняти розетки, вішати люстри або викликати електрика. В цілому, можливі несподівані або непередбачені події.

Повня 6 квітня висвітлить те, що важливо для Водоліїв. Представники знака можуть зацікавитися всім іноземним, наприклад, іншими культурами. Вас можуть викликати на співбесіду в посольство, якщо ви подавали документи на отримання громадянства або ПМЖ. Водоліїв запросять на релігійний обряд, наприклад, хрестини.

12 квітня принесе Водоліям радість, може початися роман, також їм "світить" виграш у змаганнях, конкурсах, лотереї.

Сонячне затемнення 20 квітня принесе Водоліям інтерес до життя, на вас чекають відрядження, подорожі. Ви будете більше спілкуватися, коло спілкування розшириться. Водолії познайомляться з новими людьми, наприклад, у вас поміняються сусіди. Приїдуть в гості родичі, можливо буде важлива подія в житті братів або сестер. У це сонячне затемнення Водоліям варто проявити сміливість і заявити про себе і свої таланти.

21 квітня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 травня. У цей період Водолії можуть поїхати в місце свого дитинства, відвідати батьків або бабусю з дідусем.

Під час ретро Меркурія не варто підписувати важливі документи, робити дорогі покупки, ухвалювати доленосні рішення.

Астролог радить Водоліям приділити увагу своєму режиму, стежити за сном і харчуванням, більше відпочивати. Планові операції бажано робити до 18 квітня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти