Гороскоп на квітень 2023 року для Дів: везіння, прибуток і другий медовий місяць

30 березня 2023, 10:07оновлено 6 квітня 2023, 21:34
Діви можуть спонтанно поміняти плани і відправитися в подорож у компанії з подругою. У романтичних стосунках все буде гармонійно, свідчить гороскоп 2023.
Гороскоп на квітень 2023 року для Дів: везіння, прибуток і другий медовий місяць
​ Гороскоп Діва - що принесе квітень у роботі, коханні та фінансах / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на квітень 2023 року для Дів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у квітні у Дів буде багато комунікацій та нових вражень, поїздок. Можливо, представники цього знака зодіаку куштуватимуть їжу інших народів, познайомляться з людьми іншої національності, почнуть спілкуватися з людиною з-за кордону або у вас з'являться покупці та клієнти з іншої країни.

Крім того, Діви можуть спонтанно поміняти плани і відправитися в подорож у компанії з подругою. У романтичних стосунках все буде гармонійно, почнеться другий медовий місяць.

Також квітень буде прибутковим місяцем. Ви отримаєте гроші за рішенням суду або за страховкою. Фінансову допомогу можуть надати родичі або друзі з-за кордону.

У повню 6 квітня Діви отримають подарунки Всесвіту. До 13-16 квітня у вас будуть програватися ситуації, пов'язані з роботою. Ви можете поміняти роботу, почнеться новий проект. Діви, які працюють з клієнтами, змінять цінову політику. Ваш статус на роботі підвищиться, Діви будуть пишатися своїми досягненнями.

20 квітня - сонячне затемнення у восьмому будинку фінансів. У найближчі два роки буде змінюватися фінансова ситуація. Якщо ви в шлюбі, то будуть змінюватися доходи чоловіка або дружини. У вас буде або загальний бюджет, або, навпаки, з'являться свої гроші. Може зменшитися приплив фінансів. Наприклад, якщо вам допомагали батьки, то тепер вони перестануть це робити.

Дівам доведеться ухвалювати важливі рішення. Найімовірніше, вам пощастить, каже гороскоп для Дів.

21 квітня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 травня. У Дів будуть змінюватися плани, ви будуте повертатися до минулого або поїдете в ті місця, в яких вже бували. Можуть відбутися зустрічі зі старими друзями або однокласниками. У період ретро Меркурія не варто починати важливі справи, підписувати документи і робити дорогі покупки.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти