Гороскоп на квітень 2023 року для Левів: відновиться старий конфлікт, на роботі - зміни

29 березня 2023, 22:34оновлено 6 квітня 2023, 21:35
Квітень - хороший місяць для того, щоб зайнятися оздоровленням організму і подбати про психологічний стан, свідчить гороскоп.
Гороскоп на квітень 2023 року для Левів: відновиться старий конфлікт, на роботі - зміни
​ Гороскоп Лев - що принесе другий місяць весни / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на квітень 2023 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з хороших новин. 4 квітня Леви отримають інформацію, лист, дзвінок, відбудеться важливе знайомство, переговори або співбесіда з приводу роботи. Потрібно буде міняти плани або щось переробляти. Можливо відбудеться несподівана подія на роботі, наприклад, зміниться начальство або ви отримаєте підвищення.

Повня 6 квітня в третьому будинку гороскопа відповідає за наших близьких, сусідів, колег, близьких родичів. У Левів з'явиться нове оточення або завершаться якісь стосунки. З новою силою може спалахнути конфлікт, сестри або брати приїдуть в гості.

Якщо ви володієте якимись навичками, то можете почати викладати.

"Подумайте, які у вас є таланти. Третій будинок - це будинок сміливості, коли ви виходите в люди та кажете, що ви щось вмієте. Ви здивуєтеся тому, скільки людей захочуть у вас повчитися", - розповіла астролог.

Повня може висвітлити якусь проблему вашого транспорту. Наприклад, потрібно пройти техогляд. Купувати або продавати автомобіль краще в першій половині квітня, поки Меркурій не розвернувся в ретроградний рух.

З 12 квітня на Левів чекає радість, краса, солодощі, посиденьки з друзями або колегами. Якщо ви приєднаєтеся до якоїсь групи за інтересами, вам дуже сподобається. У Левів можуть початися романтичні стосунки.

Також у Левів буде дуже прибутковий період. Ви отримаєте гроші за ту роботу, яку ви вже зробили в минулому, і тепер збираєте урожай.

20 квітня - сонячне затемнення в дев'ятому будинку гороскопу, це будинок подорожей, інших країн та культур.

"Це настільки цікавий сектор гороскопа, який розширює наш світогляд, змінює менталітет. Ламаються установки, з якими ви виросли. Мислення Львів стане міжнародним, глобальним, для цього з'явиться можливість. Удача буде на вашому боці. Раптом хтось оплатить вам квиток на літак або ви поїдете вчитися за кордон, отримаєте грант на навчання", - розповіла астролог.

21 квітня по 15 травня Меркурій буде ретроградним. У цей період тимчасово поміняються якісь умови роботи, настане тритижневий період очікування, потрібно буде переробити якусь роботу, перепланувати, переглянути рішення. Можливо ви будете чекати оформлення якихось документів або якоїсь інформації до 15 травня. Ви можете повернутися на минулу роботу або подзвонить хтось зі старої роботи і попросить про допомогу. Ті Леви, які були декретній відпустці, також можуть повернутися на роботу.

Квітень - хороший місяць для того, щоби зайнятися оздоровленням організму та подбати про психологічний стан. Варто відпочити, здати аналізи в клініці, сходити до психолога або почати медитувати, свідчить гороскоп.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти