Гороскоп на квітень 2023 року для Овнів: що принесе другий місяць весни

27 березня 2023, 18:47оновлено 6 квітня 2023, 21:42
У першу половину квітня Овнам можна робити все, що вони запланували. Друга половина місяця ознаменується ретро Меркурієм - краще відкласти важливі справи.
Гороскоп на квітень 2023 року для Овнів: що принесе другий місяць весни
​Гороскоп Овен - чого чекати цьому знаку зодіаку у квітні / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на квітень 2023 року для Овнів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, Овнів, які народилися в квітні, чекає удача в другий місяць весни. Причому події будуть розвиватися таким чином, що ви не одразу зрозумієте, що всі зміни - на краще.

У першу половину квітня можна робити все, що ви запланували. А ось друга половина місяця ознаменується ретроградним Меркурієм, тому в цей період краще відкласти важливі справи, каже гороскоп.

Повня 6 квітня принесе Овнам зміни в особистому житті. Романтичні стосунки вийдуть на новий рівень. Можливе укладання угод, підписання важливих документів. У багатьох Овнів розшириться коло спілкування. Це вдалий час для виходів у світ.

Молодик 20 квітня принесе в життя Овнів нову енергію, почнеться новий новий етап у вашому житті, свідчить гороскоп на місяць. Представники знака можуть змінити імідж, переїхати на нове місце проживання, оволодіти новою професією. Відкриються нові можливості, з'явиться шанс підвищити свій статус.

21 квітня Меркурій зупиняється та розвертається в ретроградний рух до 15 травня. Ця планета дасть можливість швидко завершити якісь справи, які можуть стосуватися фінансових або робочих зобов'язань. Овнам повернуть борг, вони можуть отримати гроші за роботу або проєкт, знайдеться втрачена річ або з'явиться можливість купити по знижці щось, що ви давно хотіли. Під час ретро Меркурія не варто підписувати важливі документи, порадила астролог.

В кінці місяця є ризик конфліктів з кимось із родичів, особливо з мамою. Вирішаться питання з нерухомістю. Крім того, Овни піднімуть свою самооцінку і почнуть піклуватися про свою емоційну безпеку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти