Гороскоп на серпень 2022 для Близнюків: прорив у справах, прибуток і несподівана поїздка

30 липня 2022, 09:56
У перші десять днів серпня на Близнюків чекає прорив в якійсь сфері. Справи різко підуть на лад. Деякі Близнюки знайдуть родича з іншої країни.
гороскоп на завтра, гороскоп на сьогодні
У серпні може статися чудесне одужання, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Близнюків на серпень 2022 року.

Як розповіла спеціаліст на своєму Youtube-каналі, перший тиждень серпня буде дуже непередбачуваним. На Близнюків сюрпризи чекають в секторі, який відповідає за далекі землі. Наприклад, несподівано вам можуть запропонувати роботу за кордоном, і ви вирішите переїхати.

В цілому, в перші десять днів серпня на Близнюків чекає прорив в якійсь сфері. Справи різко підуть на лад. Деякі Близнюки знайдуть родича з іншої країни або відбудеться знайомство з незвичайною людиною. Ви можете відправитися в поїздку, яка переверне ваш світогляд і внутрішній світ. Може трапитися чудове одужання.

1 серпня - дуже хороший день. Близнюки проведуть його в компанії. Друзів стане більше, ви станете членом організації, створите команду, будете працювати в соцмережах або онлайн. Відбудеться важливе знайомство з людиною, яка вам може стати в нагоді згодом, або знайомство з учителем.

5 серпня може бути укладена угода, що стосується нерухомості. Деякі представники знака будуть оформляти документи, пов'язані з прізвищем, паспортом, пропискою, реєстрацією.

Повня 12 серпня 2022 принесе Близнюкам результати в тому, що стосується іспитів, юридичних документів, судових справ. Можливі проблеми з подорожами, отриманням візи. Виникнуть перешкоди, що роблять поїздку неможливою. Чекайте на новину, що стосується онуків. Гороскоп каже, що в цей день Близнюки отримають прибуток. На них чекає інтелектуальне зростання, отримання нових знань, нової інформації, можливий також і фізичний переїзд на нове місце.

18 і 19 серпня - зростання фінансів завдяки друзям, соціальним мережам, Інтернету або завдяки якійсь групі, в якій ви перебуваєте, або організації. У вільних Близнюків відбудеться романтичне знайомство.

З 21 серпня Марс на цілих сім місяців входить в знак Близнюків до 26 березня. Ця планета принесе в життя Близнюків енергію і активність. Можливо ви вирішите зайнятися спортом. Буде багато поїздок. Близнюки будуть наполегливо домагатися мети. Марс - конфліктна планета. Остерігайтеся сварок, радить гороскоп.

24 серпня Уран зупиняється і йде в зворотному напрямку до 22 січня 2023 року. Близнюкам доведеться повернутися в минуле і розібратися з "хвостами". Представники знака можуть опинитися в ізоляції на цей період. З'явиться тимчасова або вахтова робота. Деякі Близнюки опиняться в лікарні або вирішать поїхати в монастир.

Молодик 27 серпня принесе приємні новини та події, любов, задоволення і радість. Щось обов'язково вас порадує в кінці місяця, говорить гороскоп.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти