Гороскоп на серпень 2022: третій місяць літа переверне все, на нас чекають незворотні події

27 липня 2022, 04:16
Серпень 2022 буде пов'язаний з кількома досить напруженими аспектами швидких планет. Вже в кінці липня можуть ставатися абсолютно несподівані ситуації.
Влад Росс
Влад Росс прогнозує, що серпень 2022 буде "спекотним" місяцем / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на серпень 2022. За його словами, третій місяць літа буде спекотним і в прямому, і в переносному сенсі. По-перше, буде дуже спекотна погода. По-друге, на нас чекає емоційно складний період, коли трапляться важливі незворотні події.

За словами фахівця, серпень, як і липень, буде пов'язаний з кількома досить напруженими аспектами швидких планет.

"Марс в знаку Тельця зустрінеться з Ураном, а також Сатурн зустрінеться з Ураном на самому початку місяця. З'єднання Марса, планети війни, з Ураном повністю переверне ситуацію. [ ... ] В цей час буде вивільнятися колосальна енергія Марса, в зв'язку з цим вже в кінці липня можуть ставатися абсолютно несподівані ситуації. У серпні зміниться все. Цей місяць все розставить по своїх місцях. Сонце в знаку Лева піділлє масла у вогонь і виступатиме тригером різких і незворотних подій", - розповів Влад Росс.

Серпень 2022 буде емоційно непростим періодом. Більшу частину серпня Меркурій буде рухатися по знаку Діви, поступово сповільнюючись.

"Меркурій в Діві проявить працьовитість, зосередженість, стабільність. Тому вже з 4 серпня дуже сприятливий час для того, щоби шукати роботу, не чекаючи вересня і не витрачаючи залишок літа на дозвільне проведення часу або відпочинок на морі. Ті, хто прагне знайти нову роботу, найлегше зможуть це зробити в серпні", - зазначив астролог.

Меркурій в Діві буде дуже вдало розташований, завдяки чому люди в цей час будуть схильні до економії часу і здійснення важливих справ.

Серпень 2022 - сприятливий час для того, щоб:

  • починати в цей час ремонти, будівництва, важливі підприємства;
  • вести переговори, домовлятися про щось;
  • будувати плани і проекти;
  • підписуватися на щось;
  • розбирати все по гвинтиках.

Останній місяць літа - прекрасний час, щоби всерйоз замислитися про свою роботу і здоров'я, записатися на курси, зайнятися навчанням, почитати корисну літературу.

читайте такожГороскоп Таро на серпень 2022: Овнам - виконання мрії, Тельцям - успіх, Близнюкам - прибуток

Серпень також сприятливий для оздоровлення і поїздок в санаторії. Тому тим, у кого є проблеми з печінкою або нирками, час відправитися на води. І потрібно це зробити після 4 серпня, каже гороскоп.

Після 21 серпня Меркурій розташується навпроти Нептуна. Цей транзит не дуже вдалий для серйозної інтелектуальної діяльності, торгових операцій, великих покупок і важливих переговорів.

"Тому 20-22 серпня краще не робити кроків у цих напрямках, не підписувати важливих контрактів і не робити великих покупок. Поблизу цього аспекту потрібно гранично уважно ставитися до всього, оскільки можливі помилки, непорозуміння, шахрайство, обман на гроші", - резюмував Влад Росс.

Повний гороскоп на серпень можна прочитати тут.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти