Гороскоп на серпень 2023 для Тельців: що можна і не варто робити в останній місяць літа

31 липня 2023, 05:31
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде серпень 2023 у представників знака зодіаку Телець.
Гороскоп від Анжели Перл
Що чекає на Тельців у серпні 2023 року: прогноз Анжели Перл / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Тельців. Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Овнам - новина, Тельцям - травми, Близнюкам - страх.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, серпень почнеться з повні 1 числа в десятому будинку гороскопу. Може прояснитися якась ситуація, потрібно буде ухвалити рішення. Зміниться статус у стосунках або в кар'єрі. До деяких Тельців прийде популярність.

6 серпня - молодик в четвертому будинку. Відбуватимуться події, пов'язані з житлом (переїзд, оренда, пошук житла). Може змінитися склад родини, наприклад, народиться дитина. З кимось можна з'їхатися або, навпаки, роз'їхатися. Деякі Тельці почнуть робити вдома ремонт.

У серпні Венера буде ретроградною. Астролог не радить купувати дорогі речі. Водночас можна придбати антикваріат або робити покупки на великих знижках. Можливо, ви будете міняти інтер'єр, доробляти ремонт. Хтось може почати працювати на дому, перейти на дистанційку.

23 серпня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 вересня. Не варто робити дорогі покупки, підписувати документи, укладати договори. Всі паперові справи ретельно перевіряйте. Можливі поїздки в місця, в яких ви вже були. Можливо відбудуться зустрічі з людьми з минулого. Ретро Меркурій - це гарний час для примирення. У цей період можна повернутися до старих хобі.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

24 серпня Сонце входить в п'ятий будинок гороскопу. Тельцям захочеться свята, радості, задоволень.

В кінці місяця завдяки ретроградному урану Тельці захочуть змін. З 28 серпня по 24 січня ця планета принесе представникам цього знака зодіаку зміну іміджу, переоцінку стосунків, зміни на роботі. Сильніше за інших вплив Урану відчують ті, хто народився 14 травня (плюс-мінус три дні).

31 серпня буде ще одня повня в 11 будинку - це сектор мрії. Тельці переглянуть свої бажання. Можливо ви зрозумієте, як досягти цілей.

Дивіться відео - Гороскоп Телець на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти