Гороскоп на серпень 2023: Козеріг ухвалить важливе рішення і здійснить свою мрію

1 серпня 2023, 19:58
1985
Козерогам необхідно звільнитися від якихось блоків і переконань, щоб почали з'являтися гроші, радить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на серпень 2023 року Козеріг - робота, фінанси, кохання / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Козерогів. Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Козерогам - подарунок, Водоліям - недовіра, Рибам - радість.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в останній місяць літа будуть три місячні події - дві повні та один молодик. Місяць відповідає за емоції, а значить Козерогам доведеться реагувати на події, пов'язані з минулим, оскільки в серпні - одразу шість ретроградних планет.

"Буде трохи хаосу, доведеться з цим розбиратися, щось робити, потрібно закінчувати цю плутанину. Ретроградні планети будуть енергетично тиснути, змушувати розібратися з енергетичними хвостами. Розв‘язуйте вже ці проблеми або розлучайтеся з цими людьми, або, навпаки, вже ухвалюйте рішення бути разом, або наведіть лад у своїй роботі або в своєму житті", - сказала Перл.

Місяць починається з повні 1 серпня у секторі грошей, доходів, зарплати, ресурсів. Проясниться ситуація з доходами і витратами, можливо необхідно буде їх збалансувати.

Ви можете отримати державну підтримку або допомогу батьків. Можливо ви будете рефінансувати кредит, продавати квартиру і закривати його, переформатувати бізнес.

16 серпня - молодик. Козерогам необхідно звільнитися від якихось блоків і переконань, щоб стали приходити гроші. Чекайте фінансових новин впродовж всієї першої половини серпня. Боржники повернуть гроші.

23 серпня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 вересня. У цей період не можна підписувати важливі документи, робити дорогі покупки. Може ламатися техніка або ви втратите телефон.

24 серпня можуть відбутися зустрічі з чиновниками або якась поїздка.

28 серпня Уран - планета несподіваних поворотів - розвертається в ретроградний рух до кінця січня. Ви можете відновити романтичні стосунки, є ризик любовного трикутника. Козероги почнуть реалізувати те, про що давно мріяли і чого хотіли.

31 серпня - друга повня за місяць. Нові люди можуть увійти у ваше життя, сусіди поміняються, приїдуть родичі. Чекайте на новину щодо сестри або брата. У цей повний Місяць Козероги можуть ухвалити важливе рішення в романтичних стосунках або на роботі. Наприклад, ви вирішите розлучитися або звільнитися.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Козеріг на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти