Гороскоп на грудень 2022 для Близнюків: легкі гроші, нові друзі та хороші новини

21 листопада 2022, 18:42
Не виключено, що виникне кризова ситуація, коли гроші знадобляться терміново. Можливо Близнюкам доведеться фінансово допомогти родичам, свідчить гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп на грудень 2022 для Близнюків - робота, фінанси, любов / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Близнюків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць починається з того, що Нептун розвертається в прямий рух. Планета була ретроградною з кінця червня, і впродовж усього цього часу вносила туман і неясність в ті сфери, які стосуються кар'єри, роботи і мети в житті. З 3 грудня ситуація проясниться, чекайте на зміни у статусі - як діловому, так і романтичному.

"Ця неясність закінчиться, все почне набувати якихось обрисів або по роботі, або буде пов'язане зі статусом у стосунках", - зазначила фахівець.

За її словами, у Близнюків з'являться нові можливості. Ви знайдете роботу, отримаєте підвищення, також будуть досягнення у творчій сфері.

Особливо сильно розворот Нептуна відчують Близнюки, які народилися з 31 травня по 10 червня.

З 7 грудня актуальним стане питання фінансів. Близнюки будуть оформляти документи, братимуть кредити, очікується отримання державних грошей. Найімоврініше, ви отримаєте гроші однією великою сумою.

Не виключено, що виникне кризова ситуація, коли гроші знадобляться дуже терміново. Можливо Близнюкам доведеться фінансово допомогти своїм родичам.

Повня 8 грудня відбудеться в знаку зодіаку Близнюки, що принесе їм популярність. Однак варто враховувати, що популярність буває різною - про вас можуть говорити як в хорошому, так і в поганому ключі.

Повний Місяць призведе до якоїсь кульмінації в житті Близнюків - доведеться щось завершити, закінчити стосунки, припинити партнерство з кимось. Ця повня ще відіб'ється і на зовнішності. Представникам знака захочеться привести тіло в порядок, змінити імідж або зачіску.

Якщо у вас день народження 7-8 червня, то повня в грудні більше відіб'ється на на питаннях, пов'язаних з роботою або кар'єрою.

11 грудня чекайте на прибуток і хороші фінансові новини. Деякі Близнюки захочуть звернутися до психолога. У романтичних стосунках з'явиться більше довіри.

З 21 грудня у Близнюків можуть з'явитися нові друзі, можливо ви приєднаєтеся до якоїсь групи, колективу, команди. У вас з'явиться коло однодумців, буде більше спілкування.

Молодик 23 грудня принесе нове джерело доходу, причому це не таке джерело доходу, коли потрібно ходити на роботу і дуже важко працювати. Найімовірніше, це буде або пасивний дохід, або гроші приходитимуть легко. Якщо ви чекаєте на прибуток, то отримаєте його після 23 грудня, свідчить гороскоп.

"Інша людина вас навчить або покаже, як можна заробляти. Можливо ви отримаєте гроші від нового партнера. Хтось допомагатиме вам фінансово", - зазначила астролог.

24-26 грудня - дуже вдалі дні для фінансового зростання та особистої трансформації. Близнюки зможуть позбутися психологічних травм.

З 29 грудня по 18 січня в життя Близнюків повернеться людина з минулого. Також можуть виникнути фінансові ситуації, які потрібно закрити, розрахуватися з боргами, розібратися з податками. У цей період краще не підписувати важливі документи і не укладати договори купівлі-продажу.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти