Гороскоп на грудень 2022 для Дів: фатальна зустріч, скасування поїздки і сварка в родині

29 листопада 2022, 09:35оновлено 30 листопада 2022, 07:08
Всі новорічні подарунки варто купити до 29 грудня, оскільки в кінці місяця Меркурій ровертається в ретроградний рух.
Гороскоп
Гороскоп для Дів на грудень - які сюрпризи готує перший місяць зими / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Дів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, на початку грудня може відбутися зустріч з людиною, з якою ви були в розлуці ще з літа. Якщо вам були незрозумілі стосунки з кимось або була якась таємниця, то зараз все розкриється і стане зрозуміло, в якому напрямку рухатися. Також нарешті відбудуться угоди або переговори, які затягувалися тривалий час. Всі процеси стратують з 3 грудня.

До 21 грудня Юпітер перебуватиме в будинку шлюбу і стосунків Дів. У ці три тижні Діви можуть отримати пропозицію руки та серця, вийти заміж або одружитися. Також може відбутися знайомство з другою половинкою - Діви зустрінуть справжнє кохання.

Якщо ви шукаєте роботу, то отримати її, найімовірніше, вийде після 13 січня, коли Марс розвернеться в пряме положення. До цієї дати добре вчитися і отримувати нові навички. Деякі Діви зможуть повернутися на стару роботу, наприклад, після декрету.

У сім'ї Діви можуть повернутися до невирішених конфліктів, наприклад, з батьками або чоловіком. Наприклад, вам потрібно буде розібратися, хто головний у родині

7 грудня Діви займатимуться питаннями дітей. Може з'явитися дитина в сім'ї: народиться малюк у вашої сестри або брата або вас запросять бути хрещеним чи хрещеною. Є ризик появи любовних трикутників у стосунках.

Повня 8 грудня покаже, яку роль Діви відіграють в суспільстві, які у них цілі, бажання та мрії. Також ви можете отримати новину про маму або якусь інформацію про переїзд.

читайте такожГороскоп Таро на грудень 2022: Овнам - прибуток, Тельцям - подарунок долі, Близнюкам - гордість

11 грудня принесе Дівам прибуток і радісну новину. На вас чекає приємна поїздка, похід в театр, на виставку. Ви можете отримати подарунок, свідчить гороскоп.

Якщо у Дів є з кимось спільні фінанси, то 21 грудня грошей і прибутку стане більше. З'явиться проект, клієнт, хороша робота, додатковий дохід, допомога від держави.

"Але будьте обережні, тому що Юпітер іноді робить нас надто впевненими в собі. Ви ризикуєте взяти на себе більше, ніж потрібно. Юпітер допоможе вам отримати ці гроші, але згодом ви можете опинитися в складній ситуації", - попередила астролог.

Молодик 23 грудня принесе щось нове. Це може бути нова школа або дитячий сад для дітей, новий роман або новий бізнес для самих Дів. Ваше хобі або улюблена справа можу почати приносити дохід. Якщо ви вкладаєте душу і працюєте із задоволенням, то в результаті це принесе вам успіх.

З 29 грудня до 18 листопада Меркурій буде ретроградним, тому астролог не радить щось планувати в цей період. Краще взяти паузу і відпочити. Також не варто купувати дорогі речі або потрібно обов'язково зберегти чеки, щоб товар можна було повернути або обміняти. Може ламатися техніка, можуть змінюватися плани на відпочинок, скасовуватися поїздки.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти