Гороскоп на грудень 2022 для Козерогів: обман, таємниця і подарунки Всесвіту

30 листопада 2022, 19:15
В останній місяць року всі Козероги відчують свою значимість і унікальність, будуть сяяти і отримувати багато компліментів, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп
Козерогам можуть повернути борг, каже гороскоп на грудень / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Козерогів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у грудні всі Козероги відчують свою значимість і унікальність та отримають подарунки Всесвіту.

З 3 грудня вирішаться незрозумілі ситуації, пов'язані з родичами, поїздками і переїздом. Відкриється таємниця, розкриється обман. Козероги будуть займатися оформленням документів, займатися спадщиною. Є можливість переїхати в комфортніше і безпечніше місце.

7 грудня Меркурій додасть Козерогам енергійності. У повню 8 грудня проясняться ситуації, що стосуються роботи, клієнтів, бізнесу. Можливо хтось буде звільнятися або, навпаки, з'являться нові співробітники.

У цю повню дуже добре проходити обстеження, здавати аналізи, позбавлятися шкідливих звичок. Є ризик отримати травму. Може повернутися хвороба, яка вже була раніше. Не виключено, що повториться конфлікт з минулого. Козерогам можуть повернути борг.

11 грудня Венера принесе Козерогам любов, гроші та приємні новини.

"І коли Венера в нашому знаку, ми виглядаємо добре, посміхаємося, прибуток приходить або нам компліменти говорять, або ми сміємося, сяємо", - розповіла фахівець.

21 грудня на Козерогів чекає удача і везіння в питаннях, які стосуються нерухомості. На представників знака чекає вагітність, народження дитини, збільшення сім'ї в якомусь іншому контексті. Наприклад, відбудеться весілля у дітей або ви заведете собі собаку або кішку. В цілому, життєві умови покращаться.

Молодик 23 грудня відчують всі без винятку Козероги, але особливо сильно ті, які народилися з 22 по 24 грудня.

"Починається новий період вашого життя, якісь важливі починання. Якщо ви хочете, щоб у вас щось розвивалося і росло, то реалізувати плани потрібно з 24 по 25 грудня, оскільки з 29 грудня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 18 січня", - розповіла астролог.

За її словами, ретроградний Меркурій - це завжди пауза, очікування, коли потрібно щось переробляти по кілька разів. Фахівець радить не підписувати важливі документи, не робити великих покупок, не вирушати в поїздки і не призначати важливі зустрічі.

"Це не дуже гарний час для починань, для просування якихось справ. Щось може не виходити, не відбудеться зустріч або не вийде зробити щось вчасно. Будуть переноситися заходи. Тому з 29 числа і по 18 січня найкраще просто відпочивати і нічого не планувати", - резюмувала Анжела Перл.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти