Гороскоп на грудень 2022 для Левів: несподівані зміни, подарунки та гроші

27 листопада 2022, 17:31оновлено 30 листопада 2022, 07:10
13149
Леви можуть відчувати брак енергії для того, щоби бувати у соціумі та витрачати багато часу на розмови і зустрічі, свідчить гороскоп.
Гороскоп на грудень
На Левів у грудні чекають різкі та несподівані зміни в кар'єрі, каже гороскоп на грудень / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у грудні Сатурн - планета уроків життя перебуватиме у секторі стосунків, партнерства, шлюбу, розлучень. Сатурн часто може давати перешкоди й розставання. Але водночас він привносить серйозність в будь-які стосунки. Сильніше за інших вплив цієї планети відчують ті Леви, які народилися з 12 по 16 серпня.

"Або Сатурн дуже зміцнить ваші стосунки з кимось, або він їх закінчить. Тобто у Сатурна не буває півтонів - або чорне, або біле. Якщо все добре, то це і дуже серйозно, і чесно", - розповіла фахівець.

У перший місяць зими Марс буде ретроградним. Таким чином, Леви можуть відчувати брак енергії для того, щоби проводити час в соціумі та витрачати багато часу на розмови і зустрічі з друзями і подругами. Це період може тривати аж 12-13 січня. При цьому може відбутися зустріч з друзями дитинства або з людьми з минулого. Якісь плани і справи можуть бути відкладені до середини січня.

На деяких Левів в грудні чекають різкі та несподівані зміни в кар'єрі або в професії. Це може бути звільнення, зміна роботи, отримання іншої спеціальності. Особливо це відчують ті Леви, у яких день народження 8 або 9 серпня.

З 3 грудня буде внесено ясність у сфері фінансів. Відбудеться угода, хтось допоможе вам вирішити фінансові труднощі, ви отримаєте прибуток або гроші, яких давно чекали.

Також у грудні покращиться психологічний стан Левів. Повернеться відчуття радості.

"Якщо у вас були важкі психологічні моменти, то як ніби ви зрозумієте, що життя прекрасне, життя триває. Можливо відбудеться знайомство з якоюсь людиною або якась подія, завдяки якій повернеться відчуття щастя", - сказала Анжела Перл.

читайте такожГороскоп Таро на грудень 2022: Овнам-прибуток, Тельцям-подарунок долі, Близнюкам-гордість

Повня 8 грудня принесе Левам новину про когось із друзів, не виключена сварка, конфлікт, який може привести до завершення стосунків.

11 грудня чекайте на прибуток і хорошу новину, свідчить гороскоп на грудень 2022. Леви будуть задоволені собою і тим, як вони виглядають.

21 грудня Юпітер допоможе вам вирішити будь-які фінансові питання і збільшить ваші фінанси. Крім того, це планета везіння, яка обов'язково відкриє перед Левами нові можливості й принесе подарунки. Можливо, на вас чекає поїздка за кордон, зустріч або знайомство з іноземцем.

З 21 грудня по 17 травня триватиме вдалий період для того, щоб займатися міжнародними справами. Це може бути навчання, освіта, робота.

Молодик 23 грудня принесе Левам нову роботу, посаду або проект, з'являться нові колеги або керівник. Можливо зміняться умови роботи.

У цей молодик добре міняти спосіб життя, режим харчування, позбавлятися від шкідливих звичок.

З 29 грудня і по 18 січня Меркурій розвертається в ретроградний рух, тому в цей період небажано починати нічого нового, пописувати документи, ухвалювати важливі рішення і робити великі покупки. Це найкращий час для відпочинку і для того, щоб зайнятися собою, радить гороскоп.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти