Гороскоп на грудень 2022 для Раків: розлучення, виграш і звільнення від боргів

23 листопада 2022, 06:20оновлено 30 листопада 2022, 07:10
У грудні Раків супроводжувати удача. У представників цього знака зодіаку є шанс отримати навіть більше, ніж вони очікували, свідчить гороскоп 2022.
Гороскоп
Гороскоп на грудень 2022 для Раків - робота, фінанси, любов / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Раків. Найважливішою сферою буде сфера сточунків - те, що назрівало вже давно, нарешті станеться.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 3 грудня Нептун розвертається в прямий рух. Планета була ретроградною з кінця червня і привносила туманність, неясність і давала період очікування в тому, що стосується планів, поїздок, документів, юридичних і судових справ. Після 3 грудня ситуація зміниться, справи зрушаться з мертвої точки.

У грудні Раків супроводжуватиме удача в тому, що стосується зв'язків з іноземцями, навчанням, освітою, поїздками. У вас є шанс виграти в суді або отримати подарунок. Ви отримаєте навіть більше, ніж очікували, свідчить гороскоп. Незаміжні дівчата можуть отримати пропозицію. Не виключено, що коханий буде з іншої країни. Більше за інших пощастить тим Ракам, які народилися з 20 по 22 липня.

7 грудня Меркурій входить в сьомий будинок партнерства і стосунків. На Раків чекає новина, знайомство, зустріч.

В повню 8 грудня відкриється таємниця, закінчиться ваше перебування на самоті. Якщо ви перебували в якомусь віддаленому місці, лікарні або санаторії, то це закінчиться, ви повернетеся додому.

Повний Місяць може змусити Раків ухвалити рішення звільнитися, поміняти роботу. Ви звільнитеся від обов'язків, зобов'язань, боргів.

11 грудня є шанс помиритися з людьми, з якими ви перебуваєте в сварці. Буде укладена вигідна угода. Це вдалий день для побачення або заручин.

З 21 грудня і до 17 травня Раків супроводжуватиме удача в кар'єрі. Якщо ви упустили якусь можливість раніше, то в цей період ви отримаєте другий шанс. Ви зможете поліпшити своє становище в плані бізнесу і роботи, поміняти кар'єру, змінити професію, отримати нову спеціальність, отримати підвищення.

Молодик 23 грудня принесе Ракам новий договір, знайомство, любов. Особливо сильно молодик відчують Раки, які народилися з 20 по 25 червня.

Закінчується місяць 29 грудня ретроградним Меркурієм у сфері стосунків. Можливо ви ухвалите рішення про розставання, про розрив партнерства, розлучення.

Астролог радить не ухвалювати важливі рішення, підписувати документи, купувати щось дороге, укладати контракт до 18 січня. В цей період краще відпочивати і не квапити події.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти