Гороскоп на грудень 2022 для Риб: які подарунки приготував останній місяць року

1 грудня 2022, 07:14
Юпітер буде три тижні в знаку Риб. Ця планета принесе удачу та везіння, допоможе в плані особистих справ або починань, романтичних стосунків і шлюбу.
Гороскоп
Перші три тижні грудня будуть дуже вдалими для Риб, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, почнеться місяць з того, що ваша планета-управитель Нептун розвернеться 3 грудня в прямий рух. Він був у нас ретроградним з 28 червня.

"Тому якщо якісь справи у вас не просувалися все літо, то зараз ситуація зміниться. Нептун міг впливати на будь-яку сферу життя - це могло бути пов'язано і зі стосугками, і з якимись проектами, з вашими починаннями, намірами. Може, ви ніяк не могли щось почати? Хотіли, хотіли, але ніяк не виходило? Так ось, 3 грудня Нептун вже розвернеться і піде вперед, буде легше щось просунути, все буде розвиватися і просуватися", - пояснила фахівець.

Юпітер буде три тижні в знаку Риб - з 1 по 21 грудня. Ця планета принесе представникам знака удачу і везіння, допоможе в плані особистих справ або починань, романтичних стосунків і шлюбу. Риби можуть отримати пропозицію руки і серця, зустріти свою другу половинку, вийти заміж, одружитися, завагітніти.

З 7 грудня Риби отримають результат за виконану роботу. У вас з'явиться мрія, мета, до якої ви будете йти.

Повня 8 грудня 2022 змусить Риб щось переробляти, оскільки час для реалізації проекту ще не настав. Наприклад, ви будете робити ремонт і щось доведеться перефарбувати.

Також повня, як величезний ліхтар, висвітить стан справ у вашій родині, вдома або на батьківщині. Виникне ситуація, на яку потрібно буде реагувати. Сильніше за інших повню відчують Риби, які народилися з 7 по 10 березня.

11 грудня буде фінансовий дохід і приємна зустріч. Друзі можуть вас познайомити з людиною, з якою зав'яжуться романтичні стосунки.

21 грудня Юпітер входить в сектор грошей на цілий рік. Всім Рибам ця планета принесе подарунки - хорошу роботу, велику зарплату. Можливо ви підвищите ціни за свої послуги. Хтось надасть Рибам фінансову підтримку. Крім того, у Риб з'явиться більше ресурсів і можливостей щось зробити або отримати те, чого ви хочете.

У молодик 23 грудня і в наступні кілька днів зароджується нова енергія. У ці дні можна посадити грошове дерево і зарядити його на зростання доходів або записати бажання, щоб воно наситилося енергією та здійснилося.

З 29 грудня і по 18 січня Меркурій розвертається в ретроградний рух. Можуть змінитися плани. Астролог радить бути більш гнучкими і підлаштовуватися під ситуацію. Не варто робити дорогі покупки, підписувати важливі документи. Також це не найкращий час для нових починань. Краще візьміть паузу, радить Анжела Перл.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти