Гороскоп на грудень 2022 для Скорпіонів: затримка зарплати, ризик травм і кризова ситуація

30 листопада 2022, 04:40оновлено 30 листопада 2022, 07:07
В останній місяць року Скорпіонам може бути важче заробляти гроші через ретроградні планети в секторі фінансів, попередив гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп для Скорпіонів на грудень - які сюрпризи готує останній місяць року / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у грудні Скорпіонам може бути важче заробляти гроші через ретроградні планети у фінансовому секторі. У представників знака може бути більше рахунків, які потрібно оплачувати, або більше витрат, або потрібно більше годин працювати. Можуть бути затримки з виплатою зарплати.

Крім того, в останній місяць зими Скорпіони можуть повернутися до якоїсь ситуації з минулого. У грудні дуже добре проходити курс психотерапії.

"Інші люди можуть вас дивувати і поводитися нестандартно. Це стосується як особистих стосунків, так і ділових. Друга половинка може виїхати на час, не виключений розрив стосунків. Сильніше за інших вплив планет відчують ті Скорпіони, які народилися 8 або 9 листопада", - розповіла фахівець.

З 3 грудня у ва відкриються очі - ви побачите свого партнера без прикрас. Розкриється таємниця, може спливти любовний трикутник, тому потрібно буде ухвалювати рішення.

7 грудня може з'явитися ідея або прийде інформація, на яку ви чекали. Можливо, це ліцензія чи сертифікат, каже гороскоп. Відбудеться важливе знайомство або переговори.

8 грудня повня принесе Скорпіонам результат. Це вдалий час для того, щоб позбавлятися від шкідливих звичок. З вами станеться якась трансформація, коли захочеться поміняти себе. Варто бути обережними з транспортом, окільки є ризик аварій та кризових ситуацій.

"Бажано цей день провести в спокої. Коли прокинетеся 8 грудня, подумки попросіть у Всесвіту захисту", - порадила Перл.

21 грудня Юпітер змінює знак і входить до 17 травня в сектор роботи і здоров'я.

"Юпітер почне допомагати у всьому, що стосується роботи: знайти роботу, поліпшити бізнес, знайти команду для свого бізнесу. Найімовірніше, ви будете збільшувати, розширювати або організація, в якій ви працюєте, буде розширюватися. Або це буде міжнародна організація або компанія за кордоном, в якій ви будете працювати", - прогнозує астролог.

За її словами, у Скорпіонів зростуть доходи. З'явиться більше ресурсів для більш комфортного життя.

У молодик 23 грудня на Скорпіонів чекає нове знайомство і важлива зустріч. Можливо ви отримаєте новину від брата або сестри, племінників. Деяких чекають події, пов'язані з подорожами або переїздом.

З 29 грудня Меркурій буде ретроградним до 18 січня і поверне у ваше життя людей з минулого або невирішені ситуації. Можуть з'явитися ваші старі знайомі, ви поїдете в місця, де вже були. Можливо потрібно буде переробляти документи, перездавати іспити, ремонтувати техніку.

Астролог радить нічого не планувати з 29 грудня по 18 січня, не купувати дорогу техніку, не підписувати документи. Найкраще, що можна зробити під час ретроградного Меркурія, це взяти паузу і відпочити, резюмувала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти