Гороскоп на грудень 2022 для Тельців: везіння, одужання і хороші новини

21 листопада 2022, 03:20
У грудні в житті багатьох Тельців відбудеться несподівана зміна, чекайте сюрпризів, трапиться щось, чого ви не очікували й не планували, свідчить гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп на грудень - що принесе Тельцям перший місяць зими / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Тельців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 3 грудня Нептун - планета духовності, творчості й натхнення - розгортається в прямий рух в 11-му будинку гороскопу Тельців. Якщо з червня ваші плани або мрії не могли реалізуватися, або ви не вірили, що це можливо, то тепер ситуація зміниться.

За словами фахівця, ретроградний Нептун міг впливати на Тельців таким чином, що представники знака відчували деяку розгубленість і депресію.

"Тепер Нептун розвертається в прямий рух, і він принесе віру в майбутнє, більш чіткі плани", - пообіцяла Перл.

У грудні в житті багатьох Тельців відбудеться несподівана зміна, чекайте на сюрпризи, трапиться щось, чого ви не очікували і не планували.

7 грудня Тельці отримають новину здалеку, наприклад, від родичів або знайомих з-за кордону. Ви також можете планувати поїздку або навіть відправитися в подорож в цей день.

8 грудня - повня у секторі грошей.

"І повня зазвичай у нас це кульмінація, або завершення якоїсь фінансової історії, наприклад, ви повертаєте борг", - сказала астролог.

Вона порадила в повний Місяць в грудні розібратися з фінансовими зобов'язаннями та закрити кредити, кредитні карти тощо. Також Тельці нарешті отримають гроші, яких чекали деякий час.

11 грудня у Тельців очікується романтична зустріч, знайомство іноземцем, хороші новини щодо юридичних справ і судових справ.

21 грудня Юпітер принесе Тельцям удачу і везіння. Ви опинитеся в потрібний час у потрібному місці. Вдалий період триватиме до 17 травня. В цей час всі ваші бажання будуть виконуватися магічним чином. Деякі події ви будете тримати в таємниці.

Це вдалий час для переїзду за кордон і оформлення документів. Якщо ви проходили лікування, то почнеться реабілітація й одужання.

Після 21 грудня Тельці зможуть позбутися від усього непотрібного і відкрити для себе нові можливості.

З 23 грудня Тельців відкриються нові горизонти.

"Подорож за кордон або знайомство з цікавою людиною переверне ваш світ, менталітет, вашу свідомість. Деякі отримають важливий документ, який вплине на ваше життя", - говорить гороскоп.

За словами астролога, Тельці почнуть більше себе цінувати і більше в себе вірити. Ви усвідомлюєте, що світ прекрасний і потрібно дізнаватися і пізнавати його більше.

Найсильніші дні грудня - 24, 25 і 26 число. Анжела Перл радить загадувати бажання в ці дні. З 29 грудня і до 18 січня варто взяти паузу і розслабитися, відправитися у відпустку, зустрітися з друзями або поїхати подорожувати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти