Гороскоп на грудень 2022 для Терезів: одужання, нова робота і весілля

28 листопада 2022, 06:58оновлено 30 листопада 2022, 07:09
У грудні у Терезів зміниться психологічний стан - піде тривожність, депресія, пригніченість. Здоров'я покращиться, свідчить гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп для Терезів на грудень - що принесе перший місяць зими / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Терезів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, з 3 грудня з'явиться ясність в питаннях роботи - все, що ви не могли вирішити з червня, нарешті зрушиться з мертвої точки. Якщо Терези шукали роботу, то в грудні нарешті її знайдуть. Є шанс отримати хороший контракт або клієнта, відкриються нові можливості.

Крім того, зміниться психологічний стан - піде тривожність, депресія, пригніченість. Здоров'я покращиться. Астролог радить звертатися до кількох лікарів, тому що є ризик отримати неправильний діагноз. В цілому, на представників знака чекає швидка реабілітація та відновлення після хвороби.

Повня 8 грудня принесе Терезам новини, пов'язані з закордоном, подорожами, іноземцями. У цей день ви можете ухвалити важливе рішення, укласти контракт, отримати документи і навіть укласти шлюб з іноземцем. Буде кульмінація і завершення судового процесу або отримання відповіді з офіційних джерел. Сильніше за інших вплив повні відчують Терези, які народилися з 10 по 13 жовтня.

11 грудня - день хороших новин у романтичних стосунках. Якщо ви вільні, то зустрінете свою любов, якщо у вас вже є коханий, то можете отримати пропозицію руки та серця. Також на вас чекає прибуток, гроші, покупки, подарунки.

З 21 грудня і по 17 травня Всесвіт відкриє перед Терезами нові можливості і нагородить за працю. Це може бути шлюб, укладення важливого контракту або угоди. Якщо у представників знака є якісь судові справи або інші проблеми, то вони вирішаться.

Молодик 23 грудня принесе Терезам тимчасове перебування за кордоном, еміграцію, переїзд в інше місце проживання. У Терезів може з'явитися новий член сім'ї, приїдуть родичі. Ви можете продати або купити нерухомість, почати ремонт. Сильніше за інших цей молодик відчують ті Терези, які народилися з 24 по 26 вересня.

читайте такожГороскоп Таро на грудень 2022: Овнам-прибуток, Тельцям-подарунок долі, Близнюкам-гордість

Астролог радить купувати новорічні подарунки до 29 грудня, оскільки в цей день Меркурій зупиниться і розвернеться в ретроградний рух до 18 січня. У цей період не варто робити дорогі покупки і підписувати важливі документи. Це час відпочинку і паузи, в справах, свідчить гороскоп.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти